Melyik jobb auto? Te melyiket valasztanad a ketto kozul?
2010. máj. 17. 06:37
11/18 anonim válasza:
Szerintem az audi. De ha én vennék akkor fix hogy Mercit. Nekem vw-m van de egy hulladék. :S
12/18 anonim válasza:
Elárulom, hogy a "senki" VW tulajdonában van az Audi.
És a VW Passat / Audi A4 / Seat Exeo ugyanaz, csak a kasztni más
13/18 anonim válasza:
nem egy kategoria a két autó passat valamivel nagyobbacska na meg sztem jobban is néz ki /de ez egyéni vélemény/ egyik ismerösömnek volt touran-ja neki is ez a két literes pdtdi 140 paripa és nagyon nagyon ment bár ha azt tanácsolhatom a duplakuplungos DSG-váltósat vegyél volt alkalmam sima manuális 6 fokozatú (bár az passat volt) de ég és föld nagyon el lett találva azzal a váltóval. az audinak még csak most indul be ez a duplakuplungos rendszere
14/18 anonim válasza:
Én az Octaviat venném, elfogult vagyok, na..:D
15/18 anonim válasza:
mivel évjárat, konstrukció, minden stimmel, hagyatkozz a felszereltségre !
16/18 Réti bubuzér válasza:
A BMW gyárt autót. A többiek meg Matchboxot :D
17/18 anonim válasza:
18:45
jol mondod pont eza szégyen h a Matchboxok alázzák a bmw-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!