2T robogó olajtartájába, önthetek étolajat?
Azaz a 2T olaj helyet étolajat használnék. Az olajszivattyún állítanék, hogy kicsivel több olajat kapjon.
(új étolajra gondoltam nem használtra)
De jó, hogy itt meg azt is tudják, hogy mennyire hajtom vagy nem hajtom a robogót.
Bár igaz, hogy nem igazán hajtom, 50el közlekedem. (65 végsebb)
12es
Te egy igazi gyökér vagy :)))
Köszönöm. Remélem belátod, hogy a kérdésed teljesen bullshit volt, mivel:
-Ha ezen a színvonalon maradunk, amit te képviselsz, akkor lófost is önthetnél a tartályba, senki nem fog megakadályozni
-Ha egy komolyabb műszaki tanácsot kértél volna, (amire többen is normálisan válaszoltunk) akkor teljesen abszurd lett volna, hogy bárki is azt javasolja, hogy étolajat önts a motorba, mert bár lehet hogy kibírja, de egy 30 éves Hondánál újabb valami már egyáltalán nem biztos. Te voltál olyan hülye és kipróbáltad, én nem fogom ezért kockáztatni a motoromat. Amikor nem volt más, akkor én is beleöntöttem a Babettába, de nem ez volt a kérdés.
Remélem, hogy főzni meg motorolajjal fogsz, kérlek próbáld már ki, hogy lehet-e vele!
Új 2t robogókat is ugyanezzel a motorral gyártják.
:)))
Nem az, hogy nincs más. Kiváncsi voltam mi lenne ha, hát kipróbáltam és működik.
Nem egy több milliós járművön kisérletezek.
És valószínű, hogy nincs is olyan káros a füstje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!