2T robogó olajtartájába, önthetek étolajat?
Azaz a 2T olaj helyet étolajat használnék. Az olajszivattyún állítanék, hogy kicsivel több olajat kapjon.
(új étolajra gondoltam nem használtra)
Jó, akkor elárulom a mai nappal járok 13ekm-nél, ezzel a módszerrel.
De jönnek itt a nagy szakértők.
Direkt kiváncsi voltam a nagy agymenésekre.
(Egy szakadt honda dio-t motorikusan felújítottam, és motorfelújítás óta étolajat használok. Nem hittem, hogy eddig bírja, de azt se bántam volna ha pár km után megáll. Nekem ez a teszt azt is megérte volna. Szétszedtem volna alkatrészeire és az vett árának a dupláját kiárúltam volna.)
Ez olyan mint a diesel vs étolaj. Mindenki írja, hogy tönkreteszi a motort, mikor életében nem látot még diesel motort a működési elvét sem ismeri.
De azért tudja és tudja, hogy kinyírja a motort.
A Simson, meg a Honda dio kb ugyan olyan tré konstrukció, rendes motorolajjal se lehet hajtani őket, mert elromlanak, döcögni velük ezek szerint étolajjal is lehet, de próbáld ki, hogy meghajtod többször!
És egy normális motorba, és ne csak kíméletesen motorozgass vele, akkor jelezd vissza.
Lári fári.
Én meg vízzel hajtom már 1 millió km óta a Ladát, a kipufogóból meg benzin folyik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!