Minden autós egyenlő kb 50liter elégetet üzemanyaggal, havonta?
Én 150 litert puffogtatok a környezetedbe.
Szívesen.
Most olvastam a tévében, hogy Viktória királynő korában a nők a hosszú szoknyájukkal felszedték a lószart az útról, s bevitték a házba. Megbetegedtek az emberek és meghaltak.
Szőnyű, hogy minden lovaskocsis hozzájárult a környezet szennyezéséhez, s havi átlag 50 kg lószart potyogtattatott el.
7. Te nagyon rég láttál már busz.
Ma már egy Euro 3, vagy 4-5 besorolású busznak nagyon kevés káros anyag kibocsátása van. A cigarettázó emberek sokkal többet ártanak a környezetnek.
"havi átlag 50 liter üzemanyag"
Hát én személy szerint nem... 20-30 liter bőven elegendő városba, havonta.
Másrészt zavar a környezet szennyezés, de egyedül nem fogom megváltani a világot. Járhatnék busszal, de a többiek úgyse fogják lerakni az autót, mert kényelmesebb. Az autó használatot először is a nagyobb városokban kellene szabályozni, főleg Amerikában. Ha ők ezt megteszik, utána beszélhetünk róla.
A unijó nem enged Euro 6 nál alacsonyabb besorolású buszt forgalomba állítani. Naponta hány liter gázolajat használ például a 133-as Téténytől Újpalotáig át a városon?
azt sosem említi senki, hogy a nagyobb utasszállító repülők felszálláskor 30-50 tonna kerozint visznek magukkal. A négyszáz-ötszáz utassal repkedő jumbók 70-90 tonna kerozint égetnek el egy úton..
egy katonai C5-ös, akár 130 tonna üzemanyagot is eléget egy hosszabb úton.
minden pillanatban nagyjából ötvenezer repülő tartózkodik a Föld légterében..ez akár a kétszemélyestől az óriás Belugáig értendő.
A hajókról már nem is érdemes szót vesztegetni.
Az autós egy kártékony fajta, mert csak szennyezi a levegőt. Még szerencse, hogy más nem. Főleg azok nem, akik naponta repülővel ingáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!