152cm "magas" lánynak milyen kocsit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Sokból ki se látok és nem érem el kényelmesen a pedált. :)2017. máj. 22. 20:36
1/7 anonim válasza:
yaris, suzukik(a kisebbek), mazda 2, nissan micra, peugeot, honda. hirtelen ezek jutottak eszembe, amik közül én is válogatnék(155 vagyok).
2/7 anonim válasza:
Anyam pont akkora, mint te. Suzukija van, de parnat tesz maga ala a vezeteshez :D
3/7 anonim válasza:
fiesta kimaradt :) (meg ámblokk a ford)
4/7 anonim válasza:
Igaz én magasabb vagyok, 156 cm, de vígan elvezetem a kombi passatunkat. De nem volt gond amikor toyota avensist, vw jettat vagy kombi BMW 525-t kellett. Amiből nehezen láttam ki és párna kellett a fenekem alá, az szüleim seat cordoba sportlineja. Amikből nagyon jól kilátok azok az egyterűek, vw sharan, ford galaxy és társai. Probalgass többféle autót.
5/7 anonim válasza:
Megfelelő ülésbeállítással bármelyik kocsit el fogod tudni vezetni.
6/7 anonim válasza:
Nagynéném is kb ekkora.
Mennyid van rá?
Neki Ford Fiesta MKIV-e volt, ebben kellett a szőnyeg alá egy bútorlap, hogy a pedálokat kényelmesen tudja használni.
Aztán C Corsa-t vett, ez tökéletes
7/7 anonim válasza:
Én 155 cm vagyok. Vitarám van, abból nagyon jól kilátok és kényelmesen betudom állítani az üléspozíciót. Mindent elérek. Előtte a régebbi típusú swiftem volt, amiben még nem lehetett állítani az ülésmagasságot. Abban éppen elértem a pedálokat.
Én mindenképp magas autót ajánlanék, amiből jól ki lehet látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!