MEgéri használt alufelnit venni?
Ha stimmel az osztókör meg a méret stb, és kinézetre is elég jó, akkor megéri venni 4db gyári alufeni szettet vagy jobban járok ha újat veszek?
8-10 ezer környékén találtam olyanokat amik jók is lennének, de egyszer valaki azt mondta hogy egyszerűbb ha fellapozza nekem a katalógust és onnan választok egyet, ezzel csak az a baj, hogy ott 20 ezernél kezdődtek. Sajnálnám az újat megpadkázni
Ha minden stimmel a gyárival, és tetszik is, akkor persze hogy vedd meg. Pláne, jóval olcsóbb.(azért nézd meg alaposan, hátha repedt valamelyik)
Amúgy miért kell úgy élni, hogy félsz a padkázástól?. Én tizenvalahány év alatt egyszer padkáztam.
#1. nem tudom, tulajdonképpen én sem padkáztam meg soha, vagy haigen az direkt volt szemből és a gumit érte, de hát az ördög sosem alszik.
#3. igen, tudom hogy ebben a témában könnyen röpködnek a százezresek, arra gondoltam ami a legalja, de valahogy kinéz.
amúgy erre gondoltam:
-megtisztítva, lecsiszolva, matt feketén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!