Lancia delta vs. Opel astra J?
Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt vagyok és ez a 2 modell tetszett meg nagyon.
Az opel méretét, nem biztos hogy kihasználnám, a Delta mérete is bőven elég lenne.
Opel astra j Sport Tourer
Lancia delta 1.6 Multijet
Ne kíméljetek!
Esetleg ha hasonló kategóriában tudtok még autókat (max 4 éves), jöhet az is! Megy a + mindenkinek!
2017. máj. 18. 21:46
2/6 anonim válasza:
Ha mindenképp ez a két autó ami között döntened kell : ASTRA J!!!
3/6 anonim válasza:
Az Astrát felejtsd el. Egy aránytalanul túlértékelt népautó, pont mint a golfok. A Delta meg, többszörös rallye vb győztes. Mármint az elődje, meg annak az elődje, a kocka Delta. De attól még ez is lehet jó!
4/6 anonim válasza:
Az új deltanak a nevén kivul semmi koze a regi nagy oregekhez!
5/6 anonim válasza:
ja, eszt nem tuttam. Akkor a Jé Astra.
6/6 anonim válasza:
Az ASTRA egy nehézre sikeredett kommersz autó. A Delta egy gyönyörűre tervezett Fiat. A motorja jó, vezetni jó és az alkatrészek árai sem magasak, csak okosan kell venni. Viszont a presztízse megfakult, A Lancia márka lassan eltűnik. Igaz, az Opel meg francia lett, nem tudom, melyik a jobb. Egyik sem rossz autó, vedd, amiből jobb állapotút találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!