Dedi00 kérdése:
Érdemes megcsináltatnom Hyundai Atos Prime autómat?
Figyelt kérdés
Hyundai Atos Prime 2004-es.285000 forintért vettem, jelenlegi ára 600000 körül mozog. Megbízható gazdától vettem. Sajnos balesetem volt vele, a kár javítása max 330000-ből jönne ki, de nem érte olyan kár, hogy az javítás után akármit is befolyásoljon a kocsin.2017. máj. 17. 22:52
1/4 anonim válasza:
Fizeti a biztosító? Vagy mennyit fizet a biztosító?
2/4 A kérdező kommentje:
Ebbe semmit. Én állom.
2017. máj. 18. 09:12
3/4 A kérdező kommentje:
Eddog kb. 60000 forintot költöttem az autóra, átiratás, kisebb javítások miatt.
2017. máj. 18. 10:37
4/4 anonim válasza:
Ezt te tudod. Ha 285-ért vetted, akkor megint fogsz találni ennyiért. Én nem költenék rá ennyit, mert nem fogod viszont látni, viszont azt meg neked kell tudnod, hogy ha eladod törötten + hozzáteszed a kp-d akkor tudsz-e jobbat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!