Szabályos-e, az, hogy műszaki vizsga után visszaszerelik a kályhacső vastagságú kipufogót? Mit lehet ez ellen tenni?
hát ez hülyeség hogy semilyen jogi megoldás nincs erre
mifelénk a redörök oylan "jók" hogy ha a simsonra robogo visszapillantot tettünk már irták is a csekket arra hivatkozva h az nem "gyári".
szolni kell a rendörségnek a problémádrol és ha ök nem tesznek semmit szolni kell a hatoságoknak(pl. megyei rendörségnek) hogy a rendörök nem megfelelöen végzik el a dolgukat és h tegyenek ez ellen valamit
hidd el elöbb utobb találsz egy "rendes" rendört aki segit megoldani a problémádat
am semmi bajon a rendörökkel föleg a normálisokkal de annyi rosszat lehet roluk hallani h a normális a ritka
lényeg h ne egyéni akcioba kezdj pl gondolok itt szeg kiszorására... mert akkor abbol neked is lehet bajod
Tisztelt válaszadók!
Gondoltam megosztom veletek a fejleményeket! A rendőrségre hiába szóltam, annak ellenére, hogy jogos a problémám, vagyis megalapozott!
Hát mit tesz "ISTEN" a problémám egyenlőre megszűnt 4-napja, mivel a gyereket baleset érte, más autójában valahol, és teljes amnéziában szenved. Most kórházban van ,és nagyon sajnálom! Mi a véleményetek?
1. Nekem télen eltört a kipufogóm. Az éjszaka közepén értem haza vele külföldről, menet közben nem tudtam megcsinálni. Otthon délután arrébbparkoltam vele, leszedtem a kipufogót, meghegesztette az egyik ismerősöm (mert újra nem volt pénzem). Persze pont a kapuba tudtam kivenni, mert ott pár betonkockát arrébbraktam és úgy tudtam a legjobban bemászni a kocsi alá, ezért leszerelés után el kellett állni vele, majd mikor kész lett a hegesztés újra a kapuhoz álltam és úgy szereltem fel. Ezen kívül megesett 2-3 alkalommal, hogy így kellett beindítani az autót, hogy a másikat megbikázzuk, hogy beinduljon.
Érdekes... A mi szomszédaink normális emberek és nem akartak feljelenteni, nem kezdtek ordibálni, nem siránkoztak.
2. A volt szomszéd naponta 3* indította be a Wartburgját. Úgy tartotta, hogy ha nem is megy vele, de be kell indítani. (reggel, délben, este)
Persze nem alapjáraton járatta, hanem mindig túráztatta a vén papa... Mi egyszer nem kezdtünk el vele veszekedni, mert normális embernek tartjuk magunkat akik nem kezdenek egy ilyen miatt hepciáskodni.
De, hogy legyen egy jó napod: Még csak azért is megveszem a Suzukira a sportdobot és remélem, hogy majd a közeledben túráztathatom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!