Milyen sportkocsit/sportos kinézetű autót vegyek 10M-ft ból?
BMW M3, BMW M5, Ford Mustang, Nissan 370Z, Opel Insignia Sports Tourer, Opel Astra OPC, Porsche 911,
Nekem ha ennyi pénzem lenne autóra ezt venném meg: [link]
Nézegettem az amerikaiakat nagy szerelmeim azok is, de félek, hogy nagyon szervíz igényes lenne, mi a véleményetek erről? Illetve alkatrészügyileg is nehézkes a beszerzése.
bmwk és a nissanból pedig 350z néztem. 370z allítolag már nagyon vadállat, bár kiprobálás után tudnék részletesebbet.
audi a5ön már én is gondolkodztam, szépek azok is.
maketten jót röhögtem :D
Köszi mindenkinek jöhetnek még ötletek :)
első majd 1szer ha megtöbb pénzem lesz egyenlőre nincs :D ezért is sokat gyüjtöttem mire össze jött.
Na igen a híres neves toyota gt86 ami kinézetre egyértelműen gyönyörű de a 200 le nem kicsike?
Nem akarok versenyezgetni stb de előző autom egy 143le volt, félek, hogy az a 60 le különbség nem hozná meg a várva várt örömet. Nem akarok boyracer lenni csak néha beletaposni. bár kevés a súlya és fogyasztása is elég remek adatok alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!