Gon99 kérdése:
Simpson vagy Robogó?
Figyelt kérdés
16 éves keresztfiamnak szeretnék születésnapjára egy 50cmes motort Simpson sokkal olcsóbb és egyszerűbb viszont nagyon sok negatívumot hallottam hogy megbízhatatlan mindig szerelni kell sokat fogyaszt de leginkább azt hogy ciki vele megjelenni bárhol is és h felesleges a váltó ilyen kis motorra véleményeket szeretnék h ti is így gondoljátok?Mert egy jó robogó sajnos többszörös árba van előre is köszönöm!2017. máj. 14. 20:02
11/13 anonim válasza:
Én megmondtam. Ha lelakott szart veszel, akkor abból csak szopás lesz. Valaki megunja, valaki megcsinálja sok pénzért és türelemért. Utána nem fog elromlani.
12/13 anonim válasza:
De amúgy megnéztem volna, hogy mik is lehettek az igazi gondjai. Egy hozzáértő ezeket egy óra alatt kb. max. 5 ezer forintból kijavítja. De ha a "lámpa", azaz gyanítom az izzó kiégése is hibának róható fel nálad, akkor nem csodálom, hogy eladod. Az olajfolyás valószínűleg egy mezei szimering, vagy papírtömítés, a kipufogó nem tudom, de oda is legfeljebb egy menetjavítás kellhet. Az is érdekes, hogy egy olajos kuplung hogy a fenébe tud tönkremenni, esetleg ha valaki olaj nélkül használja, egy órán át csúsztatva.
13/13 anonim válasza:
Ha hülyevagy a technikához akkor neked tényleg egy motornak csúfolt fűkasza kell XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!