Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért teszik tele az internete...

Miért teszik tele az internetet olyan videókkal, hogy "hülye Mercis, buta BMWs". Stb?

Figyelt kérdés

Nem értem,hogy ez mire jó.

A balesetek nagyobbik része nem ilyen autókkal történik, illetve nem ilyen autók sofőrjei az okozói.

Én is egy BMW-t tartok, 2011-es F10-es ötöst.

És igen, lakott területen kívül főutakon,autópályákon nem fogom vissza magamat, ha túl lassan mennek előttem megelőzöm.

Előtte egy Honda Accorcom volt, ugyanígy vezettem, mint a BMW-t és sohasem kaptak azokat a különös pillantásokat, beszólásokat.

Tegyük hozzá, engem kölyökképűnek tartanak,sokan azt hiszik,hogy a szülők tették a fenekem alá az autót.Pedig nem, én magam dolgoztam meg érte.

Ez a BMW egy magasabb szint, egy feljebblépés.

2017. máj. 14. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Azért vannak ilyen videók hogy szemléltessék azt, nem minden hülyének való drága autó. Akik ketté szakítják a 500 lovas bmw-ket, azok nem épp 60-80al mentek előző perceikben.

Ugyanez érvényes azokra is akik után úgy kell összekaparni a kirepült motorblokkot.

Én nem azt mondom hogy egy jó gépnek ne adjon a gazdája, mert ha arra való akkor bánom én, hisz gyorsaságival is lehet tötymörögni, csak nem érdemes.

2017. máj. 14. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:

"Ez a BMW egy magasabb szint, egy feljebblépés."

Ez azért kicsit furán hangzik a végére, na mindegy.

Amúgy meg a legegyszerűbb oka van: Az emberek nagy része irigy, ami elérhetetlen azt a legjobb szidni. Ha megfigyeled neten rengeteg video van még drágább luxusautókról is, akár gyűjtemények is, a hülye Ferraris, Lamborghinis stb témakörben.... aztán közben hétköznapi márkákkal is bőven csinálnak balhét az emberek, csak ugye abba nem akar senki sem belekötni.

2017. máj. 14. 17:06
 3/5 anonim ***** válasza:
43%

"Ez a BMW egy magasabb szint, egy feljebblépés."

Na pont ezert utaljak oket. Nagykepuek tole es azt gondoljak ettol nagyobb lesz a f.arkuk. Indexelni 90%-ban nem tudnak, savot valtani ugy teszik, ahogy nekik tetszik, parkolnak ossze-vissza, xarnak a masikra. Megallnak a kerekparuton, vagy ahol kedvuk szottyan. Pusztan csak ezert utalja oket mindenki. A bmws egy kulon allatfajta. Jaa, most lehet jonni, azzal, hogy bezzeg van ilyen fordosbol, volkswagenesbol, skodasbol, meg trabantosbol...stb... igen van, csak nem ekkora aranyban.

2017. máj. 14. 18:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Azok is vannak ekkora arányban, csak azzal senki sem foglalkozik. Aki bunko az egy Trabantban is bunko lesz.
2017. máj. 14. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért mert az emberek nagyrésze buta és szeret általánosítani.

Érdekes mert a mai nap pont egy 7-es bmw-s volt aki illedelmes volt, viszont találkoztam veszélyt okozó suzukissal, mazdással...

Az a baj amikor nagyobb forgalom van, mindenki (mindegy milyen autót vezet) befeszül és játszák az istent.

2017. máj. 31. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!