Miért teszik tele az internetet olyan videókkal, hogy "hülye Mercis, buta BMWs". Stb?
Nem értem,hogy ez mire jó.
A balesetek nagyobbik része nem ilyen autókkal történik, illetve nem ilyen autók sofőrjei az okozói.
Én is egy BMW-t tartok, 2011-es F10-es ötöst.
És igen, lakott területen kívül főutakon,autópályákon nem fogom vissza magamat, ha túl lassan mennek előttem megelőzöm.
Előtte egy Honda Accorcom volt, ugyanígy vezettem, mint a BMW-t és sohasem kaptak azokat a különös pillantásokat, beszólásokat.
Tegyük hozzá, engem kölyökképűnek tartanak,sokan azt hiszik,hogy a szülők tették a fenekem alá az autót.Pedig nem, én magam dolgoztam meg érte.
Ez a BMW egy magasabb szint, egy feljebblépés.
Azért vannak ilyen videók hogy szemléltessék azt, nem minden hülyének való drága autó. Akik ketté szakítják a 500 lovas bmw-ket, azok nem épp 60-80al mentek előző perceikben.
Ugyanez érvényes azokra is akik után úgy kell összekaparni a kirepült motorblokkot.
Én nem azt mondom hogy egy jó gépnek ne adjon a gazdája, mert ha arra való akkor bánom én, hisz gyorsaságival is lehet tötymörögni, csak nem érdemes.
"Ez a BMW egy magasabb szint, egy feljebblépés."
Ez azért kicsit furán hangzik a végére, na mindegy.
Amúgy meg a legegyszerűbb oka van: Az emberek nagy része irigy, ami elérhetetlen azt a legjobb szidni. Ha megfigyeled neten rengeteg video van még drágább luxusautókról is, akár gyűjtemények is, a hülye Ferraris, Lamborghinis stb témakörben.... aztán közben hétköznapi márkákkal is bőven csinálnak balhét az emberek, csak ugye abba nem akar senki sem belekötni.
"Ez a BMW egy magasabb szint, egy feljebblépés."
Na pont ezert utaljak oket. Nagykepuek tole es azt gondoljak ettol nagyobb lesz a f.arkuk. Indexelni 90%-ban nem tudnak, savot valtani ugy teszik, ahogy nekik tetszik, parkolnak ossze-vissza, xarnak a masikra. Megallnak a kerekparuton, vagy ahol kedvuk szottyan. Pusztan csak ezert utalja oket mindenki. A bmws egy kulon allatfajta. Jaa, most lehet jonni, azzal, hogy bezzeg van ilyen fordosbol, volkswagenesbol, skodasbol, meg trabantosbol...stb... igen van, csak nem ekkora aranyban.
Azért mert az emberek nagyrésze buta és szeret általánosítani.
Érdekes mert a mai nap pont egy 7-es bmw-s volt aki illedelmes volt, viszont találkoztam veszélyt okozó suzukissal, mazdással...
Az a baj amikor nagyobb forgalom van, mindenki (mindegy milyen autót vezet) befeszül és játszák az istent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!