Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak vélemény, tapaszt...

Első autónak vélemény, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Úgy nez ki nemsokára összejön egy saját auto és véleményeteket szeretném kérni..:-) Van már jó ideje jogsim, nagyon jol is vezetek bármilyen meglepő mindenki ezt mondja:-D és mivel egy darabig tuti nem fogom lecserelni, a szépet meg a minoseget is szeretem ezért nem egy 100ezres Suzukit szeretnek:-)

A rangsorban három kocsi van

1. Audi A3 2.0 TDI 2004es

2. Opel Astra CDTI 1.9 GTC 2008as

3. Volkswagen Beetle New Beetle 1.9 TDI 2001es vagy Peugeot 206 2.0 GTI csak h ne csak

Nemet autok legyenek:-D

Női tulajdonos leszek, ami nagyvonalakban nekem elvárás hogy jó legyen vezetni, lehessen vele menni,haladni az úton mert hosszú távra is gyakran hasznalnam nem csak a városban szaladgálni, szép legyen és minosegileg ne legyen sok gyikja:-)

Barmi fele tapasztalatot véleményt nagOn szivesen elfogadok, sokat olvasgattam róluk de mégis a saját tapasztalat a legjobb...

köszönöm a valaszokat!

2017. máj. 14. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezek közül egyértelműen A3. Bár akkor már érdemes lenne elgondolkozni Golf-on is. Ugyanaz a technika, csak kicsit olcsóbb, mert nem Audi logo van rajta.

Én is szemeztem az A3-mal, de nekem személy szerint nem tetszik a beltér. Peugeot felejtős.

Indokolt a dízel?

2017. máj. 14. 11:53
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem, csak ugyanezekkel a típusoknal nem sok mindent tudok a benzines valtozatrol! Melyik a megbízhatóbb motor stb, én jobban is kedvelem a benzines autókat meg ha normalis indokot nem tudok rá mondani hogy miért is:-)

Esetleg Te tudsz ajánlani?

Inkább az A3 mint a Golf, jó kis kocsik a golfok is de nőből vagyok es az A3 külseje meg A belseje visz mindent, nagyon szeep:-)

2017. máj. 14. 12:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Városba és/vagy évi 25 ezer alatt ne vegyél dízelt. Bár városba meg nem jön össze a 25 :)
2017. máj. 14. 12:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha az A3 külseje, belseje visz mindent, akkor mi a kérdés?:)

Vegyél A3-at és kész, hiába mondunk bármit. Jó az A3, dízelben motorkód alapján érdemes utánajárni, hogy az éppen milyen, de nagyon nem lehet mellélőni, benzinesből meg 1.6 és felette.

Ha meg azt se tudod mi a dízel és a benzinest szereted (bár ugye milyen alapon, no comment) akkor egyértelműen vedd a benzinest. Második leírta, nagyjából az a határ, rövid, városi utakra és kevesebb futásra inkább benzinest kell venni.

2017. máj. 15. 06:57
 5/8 A kérdező kommentje:
NEm mindegy azért mert nekem külsőre meg belső te is tetszik az A3, mert ha kalap Sz...r nyilván nem ő rá esik a választásom illetve ha a havi fenntartása jóval több , akkor is.:-) annyival nem tetszik kevésbé pl egy astranak a belseje:-)
2017. máj. 15. 16:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Nos, akkor is vedd az A3-at, a fentiek érvényesek rá. Ha jót választasz akkor megéri. Franciát felejtsd el
2017. máj. 15. 18:22
 7/8 A kérdező kommentje:
És az astra? Az Astra H-t néztem ki ami azért kicsit csinibb mint a hagyomanyos:-)
2017. máj. 15. 20:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Az Astra egy jó autó, egy igásló, de fényévekre van egy A3-tól. Nem megbízhatóságban, hanem megjelenésben, anyagminőségben stb stb. De menj el egy kereskedésbe és ülj bele mindkettőbe, érezni fogod a különbséget.

Egyébként szerintem a H Astra sokkal idejétmúltabb megjelenésű, mint az A3. Mennyid van rá? Astra J nem jön ki belőle?

2017. máj. 16. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!