Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » LIDL-ben kapható MENABO...

LIDL-ben kapható MENABO tetőcsomagtartóval mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nem várok Thule minőséget 10e forintért, az érdekelne, hogy mennyire masszív, felrakva stabile-e ilyesmi

2017. máj. 12. 10:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Én most vettem Menabot, igaz nem Lidl-ben, mert az a fajta nekem nem jó.

Hát ennyiért többet vártam. Ok, hogy fele-harmada annyiba kerül, mint a Thule, de a teherhordó rész műanyag.

Felrakva stabil meg erős, de a műanyag aggasztó ha hosszú távra tervezel.

2017. máj. 12. 14:09
 2/4 A kérdező kommentje:

A talpra gondolsz?

Mert az a Thule esetében is műanyag.

2017. máj. 12. 14:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, a talpra. A keresztrúd alsó hornyában egy kis műanyag kocka tart ellen a szorítóerőnek.

Ezen a képen a talp jobb oldali felén felül az a kibelezett téglatest, amin a hosszú csavar átmegy, az műanyag. És az támasztja a karmot a szorítóerő ellenében. A kulcs mögötti csavar húzza a kar közepét.

[link]

A régi kocsimhoz a 10e Ft-os "gagyi" Auchanos csomagtartónak teljesen fém volt a szerkezete.

2017. máj. 12. 14:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!

Nos.. megvettem, a héten megy is vissza a Lidlbe. Nekem a minőséggel alapvetően nem lenne bajom, a Thule árának hetedéért nem hétszer rosszabb a minőség... ezzel még megbarátkoznék.

Viszont az univerzális kialakítás hátránya, hogy köszönőviszonyban sincs az autó tetőkorlátjával, amire raknám. Pedig ott van a kompatibilitási listán. Rátenni rá lehet, de nagyon eláll, ez így az esztétikai problémákon kívül közlekedésbiztonsági szempontból is aggályos.

2017. máj. 15. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!