Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mik a tapasztalatok? Milyen...

Mik a tapasztalatok? Milyen márkájú gumit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Bizonytalan vagyok, hogy melyik márka lenne a megfelelő ami még elérhető áron van.

(Ford Fusion)

2017. máj. 7. 17:19
 1/8 crudy ***** válasza:
Az ár nagyban függ a méretektől illetve a gumi jellemzőitől. Milyen hangos, defektet szereti e, mekkora sebességig használható ésatöbbi. Nem tudom mit jelent neked az elérhető ár, gumin nem jó spórolni. 50 ezerért már nagyon nagyon jó gumit kapsz, 25-30 ezerért már vállalhatót. Toyo, continental, hankook, michlein honlapján nézz körbe.
2017. máj. 7. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem Pirellim van évek óta, én erre esküszöm. Nem drága, és már többször volt ADAC tesztgyőztes. Tényleg nagyon halk, kevesebbet fogyaszt az autó, és 70-80 ezret simán elfut.
2017. máj. 7. 17:35
 3/8 anonim ***** válasza:
2017. máj. 7. 17:37
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
durex
2017. máj. 7. 17:43
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Ár-érték arányban Barum, Hankook, prémium közül Dunlop és Continental. A Michelin túl drága, nem ér annyival többet, mint amennyit kérnek érte.
2017. máj. 7. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Nyáron Fulda Progresso, télen Hankook Icept rs2.

Én ezekre esküszöm.

2017. máj. 7. 21:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Én évekig jártam Kleberrel (téli-nyári egyaránt) tapadásra jók, csak baromi hangosak. Amikkel jártam és szintén jók voltak: Michelin, Hankook. A Bridgestone viszont nagy csalódás volt az árához képest, még két szezon és megy is a levesbe.
2017. máj. 9. 00:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 14. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!