Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használhatom ilyen osztókörrel...

Használhatom ilyen osztókörrel a felni garnitúrám?

Figyelt kérdés

Nem régiben vásároltam egy 5x112 felni garnitúrát, ami utólagosan kiderült 5x114,3 valójában. Az autóra felpróbáltam, a csavarok szépen felhúzták a helyére, sehol semmi hézag(rendeltem bele megfelelő központosító gyűrűt is, szóval pontosan a helyén van). Használhatom így biztonsággal vagy teljesen kizárt hogy ezzel így közlekedjek?

Teljesen tisztában vagyok vele, hogy hivatalosan csak az a verzió működik, hogy ezt eladjam és vásároljak 5x112-t. Mégis érdekelne, hogy esetleg akinek már volt hasonlóval tapasztalata mit mond rá.

2017. máj. 10. 08:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem szabad használni és már lehet, hogy hazavágtad őket a felszereléssel (ha meghúztad a csavarokat)! Ilyenkor a feszüléstől a kerékagy és a kerékcsavar furat közötti rész könnyen elrepedhet, valamint kerékcsavarok furatai oválissá válhatnak. Ezután a felni már csak kerti virágtartónak jó.
2017. máj. 10. 08:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Erre talaltak ki a mozgokupos anyat/csavart
2017. máj. 10. 09:23
 3/3 kiitos ***** válasza:

ezzel kell feltenni:

mozgókúpos kerékcsavar

/www.google.hu/search?q=mozgókúpos+kerékcsavar&rlz=1C1AVNE_enHU687HU687&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwigtMCo5eTTAhVKJVAKHb8RBVYQsAQIQg&biw=1280&bih=854

2017. máj. 10. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!