Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehetne kapcsolot...

Hogyan lehetne kapcsolot csinalni a tolato kamerara hogy bekapcsoljon, hogy minnel egyszerubb legyen a bekotese - mivel nekem a csomagtarto ajtajan kene a kabelezest megoldanon, ott a tolato lampa?

Figyelt kérdés
golf 5 - nel a tolato lapma a csomagtarto ajtajan van, szoval ez elegge megneheziti a kabelezest. A hifi n van olyan hogy REAR CAMERA .amit ha megnyomnak elinditana a kamerat. a kerdesem,hogy a 12V honnand huzzam, mi lenne a tápfeszultseg a kameranak?
2017. máj. 9. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:

A kamera tápját leveszed a tolatólámpáról és máris meg van a kapcsolás.

Így szoktuk és működik.

2017. máj. 9. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Még valami: hiába van a csomagtér ajtón a lámpa, a vezetéke elölről jön, bárhol rácsatlakozhatsz.
2017. máj. 9. 20:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Ez igaz :)

De vajon hol? a csomagterben szerinted van ilyen vezetek?

2017. máj. 9. 20:55
 4/5 A kérdező kommentje:

amugy gondoltam hogy veszek hozza egy ilyet:

[link]

szerinted megeri? csak azt nem ertem,hogy honnand veszek le masik 9-14V kozott feszultseget, a vevonek? a kuldonek levennem a tolato lamparol,de elol a hifi korul hol tudok levenni masik feszultseget a vevonek?

2017. máj. 9. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:

A linkelt cucc maga a csoda. Két méter vezetékről beszélünk, amit simán be lehet húzni akár a szőnyeg alá is.

Hol találsz a "hifi" környékén 9-14V közötti feszültséget? Mondjuk a hifi csatlakozóján pont ott van...

Korai még neked ez a szerelgetés, nézelődj olvasgass előbb.

:D

2017. máj. 10. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!