Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw e46 320d motor gyorsulas/v...

Voros Andras kérdése:

Bmw e46 320d motor gyorsulas/valtas kozben leallt majd azota nem indul. Mi lehet a problema?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segitseget szeretnek kerni azzal kapcsolatban, hogy e46 320d gyorsitas es 3-bol 4-be valtas kozben megallt a motor. Felrealltam. Ujrainditottam. Beaindult. Gyorsultam. 2esben 2x bearngatott kicsit majd amikor 3ba akartam rakni ujra leallt. Mindket leallaskor felvillant az aksi es az olaj lampa es azota nem hajlando indulni az auto. Olaj osszel lett cserelve szurokkel egyutt. Aksi jo. Onindito jo. Inditaskor fordulat felmegy 100 kornyekere. Uzemanyag csurig van.

Ac pumpa ma proba jelleggel cserelve lett de nem segitett. Amugy inditaskor olyan mintha ures lenne a tank, mintha nem kapna uzemanyagot. Otlet?

2017. máj. 7. 16:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem dettó ez, ugy kezdte, hogy dombos utakom mentem aztán csak berángatott egyszer, mentem tovább és egyre durvábban rángatott majd leállt utánna elindult kb 3-4 mp után leállt. Vagy el se indult. Viszont kb 20 perc állás után elindult és hazajöttem 50 km-t mintha semmi se lenne, de kis terheléssel. Aztán használgattam nagy fordulaton nsgy gázon néha rántott de akkor utánna mindig beraktam 5 be és probáltam minnél kissebb gázzal menni igy elvitt mindenhova kb 1 honapig, utánna már kis gázzal kis fordilattal is csinálta megint lerobbant nem indult, 7 ora állás után indult 20 km ig jo majd megint lerobbant és akkor itt tréler majd szerelő persze náluk már megint elindult, AC pumpát mondtak még nincs kész majd kiderül milyen lesz. Lehet nekem is az lesz de akkor nem indulna el x idejü állás után se elvileg, mert ha a vp44 behal akkor tréler nem indulna az sehogy.
2020. okt. 12. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!