Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó választás a Bmw e60?

Jó választás a Bmw e60?

Figyelt kérdés

520,525 vagy 530-as modellekre gondoltam,nagyobb motoros nem kell.

2006-2007-es évjáratokat nézegettem. Valószínüleg dizeles,mert abbolvan csak leginkább. Automata mindenképp!

Kb havi 2000km-re sok lenne egy ilyen auto? Mik azok az alkatrésze,javitások,amik a legköltségesebbek?

Eseleg az e90/91-es ? 320d!

2017. máj. 7. 10:56
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Sok elvakult BMW fan majd úgyis lefog szólni vagy lepontozni, de nem érdekel. Volt E90 BMW 330xd-m, szörnyű volt. 2 éves korában vettem meg nagyjából 30 ezer kilométerrel márkakereskedésből, szóval nem volt óracsavargatás meg ilyesmi, hibátlan is volt az autó. 150 ezer után, rendes karbantartás mellett, a rendes az azt jelenti, hogy BMW szervízbe hordtam, nem sarki Lali bátyjához, mindig megkapta a törődést, mert úgy voltam vele, hogy inkább apránként fizetem, mint egybe 5x annyit. 150 ezer km után sorra jöttek elő ilyen hülyeségek, volt, hogynem lehetett ablakot felhúzni hátul. Elég kellemetlen autópálya pihenőjében, aztán addig szenvedtem vele, meg nézegettem neten, hogy egyszer csak gondolt egyet és felhúzódott. A riasztó állandóan megkergült, tiptronic is volt, mikor abba használtam rángatott össze-vissza. A váltó néha elfelejtett váltani és 3500nál váltott, nem, nem volt benyomva a DRS. Van pár BMW tulaj ismerősöm, sokan szeretik, sokan utálják, de aki szereti és a normálisabb, az is megmondja, hogy sok baj van vele, de milyen szép meg kényelmes. Hát szerintem 2017ben nem a BMW az egyetlen szép és kényelmes autó. Borzasztó megbízhatatlan márkának tartom, ami a régi hírnevéből él és a köré nőtt kultusz miatt veszik az emberik. Meg nyilvánvalóan, én sem tagadom, gyönyörűek. Nekem sajnos ez nem ér ennyi szenvedést. 11-10 éves autóról beszélünk, automata váltóval. Ki tudja hogy bánt vele az előző tulaj, pláne dízel. Én óva intelek tőle, de ha, ez minden vágyad, akkor balesetmentes közlekedést kívánok!
2017. máj. 7. 12:32
 2/5 crudy ***** válasza:
Sajnos tényleg lesz vele baj. Ahogy előttem írták már-már nem az igazi a bajor gyártók minősége. Ha nem is ez lenne a baj a presztízs miatt nem csak azok vesznek bmw-t akik nagyon szeretik hanem a parasztok is. Ők rúgják, ütik vágják és nem szervizelik az autót de szívesen tovább adnak raja annyiért amennyiért megvették. Ezekből nagyon sok bajod lehet. Nem tudom mi köze az automatának a vezetési tudáshoz. Ha az kell vegyél azt de azzal számolnod kell h mint minden a váltó se örök életű és ha egyszer fel kell újítani akkor az veszedelmes lesz. Én inkább 525ben gondolkodnék ha nem nem kell nagy motor. Mindegy mennyit mész vele, autó és arra való h menjen, ha keveset megy akkor keveset, maximum nem kell olyan sűrűn szervizelni. Mivel dízel így költséges lesz benne sok minden. Nagynyomású rendszer, vezérlés stb. Ezeknek felújítása sok pénz. Darabja 300-500 ezer. Én azt mondom h jó a bmw, vegyél ha ezt akarsz de csak akkor ha te tényleg ezt akarod. Sokan mondják h van sok barátja akik fújják a bmw-t mert a gatyájuk rá megy meg mert szar. Tényleg sokba kerül a fent tartása de aki szereti az nem foglalkozik vele hanem bele adja a pénzt. Ha nem fogod szeretni akkor ott leszel h szidod minden fórumon h nem ér semmit. Az ilyenek ne vegyenek bmw-t
2017. máj. 7. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Az 530D istenkirály, akkorát tol gyorsításnál, hogy levegőt sem kapsz. Viszonylag megbízható autó.
2017. máj. 7. 17:41
 4/5 A kérdező kommentje:

2 hét múlva egy hétvégère hozzám kerül egy 530d e60-as kiváncsi leszek arra.

Igazából bármelyikautó lehet drága fenntartású,ha az emberbek nincs pénze! Azt gondolom,hogy mindena karbantartáson múlik. Aztán lehet,hogy e90 lesz!

2017. máj. 7. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem azt írtam, hogy drága és fú meg haa. Hanem, hogy annak ellenére hogy szervízigényes, mert szervizelni nem drágább, mint mást, csak sűrűn kell. Azonban még így is megbízhatatlan. Komolyan gondolkodtam, hogy veszek mellé egy 98as swiftet. Miért teszel fel egy kérdést, ha el sem olvasod a válaszokat?
2017. máj. 7. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!