Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A fiat brava szerintetek szép...

A fiat brava szerintetek szép autó?

Figyelt kérdés
Valamennyire tetszenek ezek az autók.400 körül lehetne egy jobb állapotút venni. Ezenkívül még a golf4 ek tetszenek,ezek viszont 600-nál kezdődnek a jobbak. Pont 600 am van nemtudom mitévő legyek. Annyival többet ér a golf4?
2017. máj. 7. 09:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mindjárt jön a fúj fúj fiát duma.
2017. máj. 7. 09:05
 2/14 anonim ***** válasza:
Ne szépet, hanem jót vegyél :)
2017. máj. 7. 09:10
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Én Fiatot véletlen se vennék. Még 100 ezret se érnek, ipari hulladékok, már új korukba bontóban a helyük. Igen, annyival többet ér a Golf.
2017. máj. 7. 09:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Régen tetszett de az 15 éve volt, azóta ezek eléggé le lettek lakva. Olcsó húsnak híg a leve. Egy golf4-gyel fasorban sincs, az annyival jobb.
2017. máj. 7. 09:32
 5/14 A kérdező kommentje:
Egy korosztályt tudnák venni mert mindegyikből 98-2002 esre futná ebből a pénzből.
2017. máj. 7. 09:35
 6/14 A kérdező kommentje:
A külsőn kívül mivel jobb a golf? Megbízhatóbb annyival,hogy egy azonos korú km futású 2-300el drágább?
2017. máj. 7. 09:37
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha pont 600-ad van, akkor nézz 300-400ért németet vagy japánt. Mindig rakj félre. Ennyiért Golfból 3-as van, nem 4-es.
2017. máj. 7. 09:59
 8/14 anonim ***** válasza:

Megbízhatóbb, jobb a kasznija, tartósabb, masszívabb konstrukció, alkatrészek széles kompatibilitása.

Kifejtem:

Nekem Fiat Unom volt, havonta volt nála nagyobb kiadás. 13 évesen már rohadt a kasznija, lukas kipufogódob, kilyukadt tank, csöpögő benzin, menet közben elfolyt váltóolaj, beragadó fékek, alapjárat elment rendszeresen, de volt, hogy csak úgy leállt a semmi közepén. Alkatrészeket folyamatosan változtatják, egy évjáraton belül képesek 10 féle tankkal gyártani. Hiába vettem úgy tankot, hogy pontos típus, évjárat, ajtók száma stb. akkor sem sikerült elsőre jót venni hozzá. Még az olajszűrők sem egyformák évjáraton belül. Hazavittem, leengedtem az olajat, és mikor feltettem volna az új olajszűrőt, kiderült, hogy más a menetemelkedése. Bontót meg felejts is el, mert ötször is elmehetsz, mire jó lesz az adott típushoz bármi.

Golfnál ilyen nincs. Sok típus alkatrészei sok-sok évjáraton keresztül kompatibilisek egymással, tehát nem nagyon nyúlhatsz mellé, kasznija masszívabb, jobb az alvázvédelme, tartósabbak az alkatrészei, motorikusan is megbízhatóbb, szerelők már csukott szemmel is megtudják javítani.

2017. máj. 7. 10:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Az még egy szép fiat volt, sajnos műszakilag elég gyenge konstrukció.
2017. máj. 7. 10:27
 10/14 anonim ***** válasza:

Igen, szép autó. S megbízható is. Haveromnak van, semmi baja, 2001-es. Golf 4 egy teljesen szürke, unalmas autó.

Agyonhajtott, túlértékelt német suttyó autók!

Vegyed meg 400-ért, ne nagyon gondolkozz rajta!

2017. máj. 7. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!