A fiat brava szerintetek szép autó?
Megbízhatóbb, jobb a kasznija, tartósabb, masszívabb konstrukció, alkatrészek széles kompatibilitása.
Kifejtem:
Nekem Fiat Unom volt, havonta volt nála nagyobb kiadás. 13 évesen már rohadt a kasznija, lukas kipufogódob, kilyukadt tank, csöpögő benzin, menet közben elfolyt váltóolaj, beragadó fékek, alapjárat elment rendszeresen, de volt, hogy csak úgy leállt a semmi közepén. Alkatrészeket folyamatosan változtatják, egy évjáraton belül képesek 10 féle tankkal gyártani. Hiába vettem úgy tankot, hogy pontos típus, évjárat, ajtók száma stb. akkor sem sikerült elsőre jót venni hozzá. Még az olajszűrők sem egyformák évjáraton belül. Hazavittem, leengedtem az olajat, és mikor feltettem volna az új olajszűrőt, kiderült, hogy más a menetemelkedése. Bontót meg felejts is el, mert ötször is elmehetsz, mire jó lesz az adott típushoz bármi.
Golfnál ilyen nincs. Sok típus alkatrészei sok-sok évjáraton keresztül kompatibilisek egymással, tehát nem nagyon nyúlhatsz mellé, kasznija masszívabb, jobb az alvázvédelme, tartósabbak az alkatrészei, motorikusan is megbízhatóbb, szerelők már csukott szemmel is megtudják javítani.
Igen, szép autó. S megbízható is. Haveromnak van, semmi baja, 2001-es. Golf 4 egy teljesen szürke, unalmas autó.
Agyonhajtott, túlértékelt német suttyó autók!
Vegyed meg 400-ért, ne nagyon gondolkozz rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!