Magyarországon, Európában miért nem szeretik az emberek a nagyobb autókat? Illetve, miért néznek furcsán azokra a nőkre, akik az ilyesmiket szeretik?
Engem, sokszor már zavar, amikor szóba kerül az autó és megkérdezik, hogy "minek neked ekkora", "nőnek, minek ekkora".
Nem tudom, én mindig a nagyobbakat szerettem, azok közül is csak a 4 ajtósakat.
Valahogyan, olyan elegánsnak.
Egy Skoda Superb büszke tulajdonosa vagyok, igaz nem a legújabb, 7 éves, de megállja a helyét.
Ha egyszer sok pénzem lesz, akkor Audi A8-asom lesz:)
Az igazi autó 5 méteres hossz felett kezdődik:)
Az én nagynak mondott autóm, fogyasztásban ott van,ahol egy 1,4-es benzines aprókák.De, emellett még teljesítményben is nagyobb.
A parkolási kifogásokat meg nem értem, aki rendesen megtanult vezetni az nagy BMW-vel is ugyanúgy letud parkolni, mint egy Corsával.
Mondjuk én Octavián tanultam.
A munkahelyemen a kollégáim is az autóval szekáltak,amikor már sikerült "feloldódnunk".
Nagyon meglepődtek, amikor kiderült, hogy a vállalati parkolóban azaz én autóm.Szerintük én "Twingós típus" vagyok.
Jókat nevettem rajta:D
Azt nem értem,hogy sokan miért a kisebb autókat preferálják.
Egyedül a pénz miatt esetleg érthető.
Na, de akinek van pénze, miért vesz aprókát?
A Skodám nem kombi, de Szilveszterre egy kanyarral betudok vásárolni, karton kólák,sör...stb.
Amikor autópályán megyek ott sem bőg a motor,hanem olyan, mintha alacsonyabb sebességgel közlekednék.
Nekünk egy kétajtós kis kupénk van, mégis úgy elfér benne 1 heti cuccunk, ruhák, hűtőtáska, kaja-pia, sátor, matracok, takarók, párnák (rendes nagy takarók és 3 nagypárna), hogy hátul még táncolni is lehet kb :D Sőt, mikor baráti társasággal mentünk nyaralni, még a többiek cuccai közül is sokat mi vittünk.
Vagy te a komplett lakásodat költözteted szilveszterkor? :D
Az autópályán meg tök jól érzi magát, nem erőlködik. :)
Amúgy én is kisebb autót vennék, ha kéne saját. Persze, tudok parkolni pl nagyobbal is, de minek vakarózzak, hogy vajon lesz-e olyan hely ahova beférek, meg minek parázzak, hogy rányitja-e valaki az ajtót, meg minek centizgessem, meg minek dobjak ki az ablakon több pénzt, ha egy kisautó is tökéletesen megfelel az igényeimnek, ráadásul egyszerűbb is vele?
Mert általában úgy van, hogy ha utazik a család, akkor a férj vezet. Nem egy nőt hallottam jajgatni a pályától, mert fél meg mit tudom én.
Városba meg teljesen jó egy kisebb autó, pláne nem kell dízel.
De örvendetes, hogy Te nem ez a pöttöm Yarissal is bénázó hülye nő típus vagy, ez tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!