Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Magyarországon, Európában...

Magyarországon, Európában miért nem szeretik az emberek a nagyobb autókat? Illetve, miért néznek furcsán azokra a nőkre, akik az ilyesmiket szeretik?

Figyelt kérdés

Engem, sokszor már zavar, amikor szóba kerül az autó és megkérdezik, hogy "minek neked ekkora", "nőnek, minek ekkora".

Nem tudom, én mindig a nagyobbakat szerettem, azok közül is csak a 4 ajtósakat.

Valahogyan, olyan elegánsnak.

Egy Skoda Superb büszke tulajdonosa vagyok, igaz nem a legújabb, 7 éves, de megállja a helyét.

Ha egyszer sok pénzem lesz, akkor Audi A8-asom lesz:)

Az igazi autó 5 méteres hossz felett kezdődik:)

Az én nagynak mondott autóm, fogyasztásban ott van,ahol egy 1,4-es benzines aprókák.De, emellett még teljesítményben is nagyobb.

A parkolási kifogásokat meg nem értem, aki rendesen megtanult vezetni az nagy BMW-vel is ugyanúgy letud parkolni, mint egy Corsával.

Mondjuk én Octavián tanultam.

A munkahelyemen a kollégáim is az autóval szekáltak,amikor már sikerült "feloldódnunk".

Nagyon meglepődtek, amikor kiderült, hogy a vállalati parkolóban azaz én autóm.Szerintük én "Twingós típus" vagyok.

Jókat nevettem rajta:D

Azt nem értem,hogy sokan miért a kisebb autókat preferálják.

Egyedül a pénz miatt esetleg érthető.

Na, de akinek van pénze, miért vesz aprókát?

A Skodám nem kombi, de Szilveszterre egy kanyarral betudok vásárolni, karton kólák,sör...stb.

Amikor autópályán megyek ott sem bőg a motor,hanem olyan, mintha alacsonyabb sebességgel közlekednék.

2017. máj. 6. 19:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nagy cucc, én meg franciaágyhoz matracot is betettem a kis régi apróka micrámba. Nem vagy túl életképes.
2017. máj. 8. 19:14
 22/23 anonim ***** válasza:

Nekünk egy kétajtós kis kupénk van, mégis úgy elfér benne 1 heti cuccunk, ruhák, hűtőtáska, kaja-pia, sátor, matracok, takarók, párnák (rendes nagy takarók és 3 nagypárna), hogy hátul még táncolni is lehet kb :D Sőt, mikor baráti társasággal mentünk nyaralni, még a többiek cuccai közül is sokat mi vittünk.

Vagy te a komplett lakásodat költözteted szilveszterkor? :D

Az autópályán meg tök jól érzi magát, nem erőlködik. :)

Amúgy én is kisebb autót vennék, ha kéne saját. Persze, tudok parkolni pl nagyobbal is, de minek vakarózzak, hogy vajon lesz-e olyan hely ahova beférek, meg minek parázzak, hogy rányitja-e valaki az ajtót, meg minek centizgessem, meg minek dobjak ki az ablakon több pénzt, ha egy kisautó is tökéletesen megfelel az igényeimnek, ráadásul egyszerűbb is vele?

2017. máj. 9. 21:11
 23/23 anonim ***** válasza:

Mert általában úgy van, hogy ha utazik a család, akkor a férj vezet. Nem egy nőt hallottam jajgatni a pályától, mert fél meg mit tudom én.

Városba meg teljesen jó egy kisebb autó, pláne nem kell dízel.

De örvendetes, hogy Te nem ez a pöttöm Yarissal is bénázó hülye nő típus vagy, ez tetszik!

2017. máj. 15. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!