Mitől van ez a hang? Nem rég vettem ezt az autót es nem rég kezdte.
Figyelt kérdés
Bal első futóműtől jön. Valamikor folyamatos, valamikor egyáltalán nincs, valamikor erősebben hallani, valmikor halk.
Csapagyak, toronycsapágyak fékek újak.
2017. máj. 6. 18:58
1/6 anonim válasza:
Hát ebből nehéz bármit is kivenni. Olyan mint valami novemberi eső, majd a vége felé meg mintha a mikrofonba fújna a menetszél.
2/6 crudy válasza:
Tobbre megyunk ha korbe irod h mit hallasz. Milyen? Tompa, zugo, kopogo? Valami nyikorgo hangot hallok. Az a kerdes?
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, nálam jól lehet hallani... nyikorgó... valamikir halkan nyikorog, de valamikor erősen, szinte "visit"... alló helyzetben, ha megnyomkodom az autó bal elejet néha így is lehet hallani, de igy ritkábban...
2017. máj. 6. 20:18
4/6 anonim válasza:
Felfüggesztés. Esetleg egy silent elfáradt.
5/6 crudy válasza:
Szóval inkább menet közben. Így én is azt mondom valamelyik szilent. Lengőkar, stab pálca.
6/6 kiitos válasza:
Ez a periodikusan ismétlődő nyikorgás a kérdés? Szerintem az új azbesztmentes fékbetétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!