Kezdőként nagymotor?
Szia, motoros családban nőttem fel, mindenkinek van motorja...szoval nem hülyeséget beszélek és nem okoskodni akarok, hanem segíteni! :)
szerintem is kezdd kisebbel mindenkepp!
Igy nagy eséllyel b.a.sz.ó.d.sz első utadon fának v árokba, ha nagy motorral mész, hisz benned van , h " ez nagyteljesítményű, gyors, van jogsim.."
Attól, h van jogsid még tapasztalatod nem lesz pikk pakk.
És nem csak a motort kell tudni elindítani és megülni, hanem a KRESZ-t , az autósokat az útviszonyokat is figyelni kell!
Számítani kell arra, h nincs mi megvéd , mint pl a kocsiban!
Jogsim is van kocsira és motorra is, és totál más a kettő!
Sok autós csak kivág a motoros elè és nem adja meg az elsőbbséget és a motoros szîvja meg jobban!
Hidd el, h jobb ha egy evet vezetsz kisebbel, és szerzel rutint úgy h biztonságosan ki tudd kerülni az esetleges balesetet és kiismerd , h hogyan kell rendesen motorozni.
Egyébként ha veszel is kisebb motort, simán el tudod adni, ha ugy adódik, es aztan vehetsz nagyobbat.
Azt tanácsolom, h erősen gondold át azt, hogy mekkora motort veszel legelsore!
Remelem tudtam segíteni! :)
20/n
Hiába veszel 250ccm-mocit, attól még nem leszel nagyobb biztonságban. etz250 képes 130km/h sebességgel egy fának ütközni.
Amire neked szükséged van a biztonságos motorozáshoz az önmérséklet,elörelátás,rutin.
Óvatosan kell kezdeni a motorozást, nem kell kihasználni a motor teljes képességeit, hanem a sajátodat kell fokozatosan fejleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!