Első nagymotornak egy Honda cbf250?
500 cm3 körüliben gondolkodnék, lehetőleg fejidomos gépben kezdőként. CB500, GPZ v. ER500, GS500, XJ600 (mai fejjel ezzel kezdenék), stb., én inkább a sor4 híve vagyok, de lényegtelen.
Az A2 nem tudom, milyen limitet jelent, de inkább vennék fojtott nagyobbat, ha van a piacon, mert a nyomaték java nem tűnik el, csak nem forognak ki.
A fogyasztás a hengerűrtartalommal nem arányosan növekszik, és a nagyobb motort nem kell állandóan forgatni ahhoz, hogy szedje a kerekeit.
A 250-et kevésnek tartom, de én az első nagymotorommal 2 év alatt mentem 40+ ekm-t, annyi alatt meg tényleg ki lehet nőni a beugró szintű gépek teljesítményét és futóművét.
Az első azon állításával vitáznék, hogy a sor4 fogyasztása milyen, mert szerintem a GS500 bekapja a 4 litert (óvatosan talán 3-3,5 de akkor mintha állnál), a sport vagy naked 1000 pedig elment/megy nálam 5 literrel, persze nem 500-as dinamika mellett.
Kicsiknél (sor4), főleg karburátor esetén viszont igazat adok bár olyanom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!