Motor kérdés? Tapasztalatlan vagyok
Sziasztok! 20 éves dolgozó lány vagyok, költözés előtt állok. Ebből kifolyólag autóra nem lesz pénzem, se autósjogsira, viszont nagy eséllyel messze költözöm a munkahelyemtől (ami most fél óra tömegközlekedéssel - így pedig akár másfél óra is lehet).
Azt kérdezném, hogy inkább az A1,vagy az A2 motorosjogosítványt éri meg lerakni? Miért? (árban a különbség nagyon kevés)
Valamint tud valaki 200-250 körül olyan motort, mely eme jogsiknak a követelményeinek megfelel, és egy parányit sportosan néz ki? Nem szeretem a Vespa-szerű motorokat :)
Az A2 (35 kW teljesítményig vezethetsz) nyilván "jobban megéri", mert nagyobb motort is lehet vele vezetni. De ha még sose motoroztál, akkor nem biztos, hogy ezzel kezdenék. Ki kell próbálnod, ha a 400-450-es motorral tudsz annyira közlekedni, hogy sikeresen levizsgázz, akkor az A2-vel akár egy 125 vagy 250-es motort is vehetsz magadnak, ha azt jobban tudod kezelni.
Az A1-et viszont biztos meg tudod csinálni, ezzel 125 cm3-ig vezethetsz motort, ezek persze lassabbak.
Ami motorokat ajánlani tudok: Kawasaki Z125, Honda CBR 125, Honda CB 125F, Suzuki GSXR 125 (vagy ezek 250-es változatai)
Szia szerintem A2 és egy jó 125ös robogó. A motoros oktatók nagyon ottvannak kérdezd majd meg,hogy tudna e 125ös robogót. Az nagyon megy kicsi felépítése van és olyan 4litert eszik 100kmen. Ne tévesszen meg ,hogy robogó a sima 125ös robi lazán legyorsulja a kocsikat.250es felépítése már nagyobb és drágább. Az 50es sem rossz de hosszú távon neked olcsóbb lesz a 125öst fenntartani. Azért A2 mert azzal erősebb gépet is vezethetsz ami lehet 125 ,de mégsem A1.
Széles utat sok-sok balesetmentes kilómétert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!