Valakinek volt már szerencséje egy 1000+LE autót vezetni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 5. 22:45
1/4 anonim válasza:
Valakinek biztos. Nekem sajnos még nem. :)
2/4 anonim válasza:
Ilyen erős autót nem, de Tesla Model S-et volt szerencsém, ha gyorsulást nézek azért az is képes brutális dolgokra, meg az érzés is teljesen más, ahogy folyamatosan tapaszt az ülésbe.
3/4 anonim válasza:
A legerősebb autó amivel idáig vittek az egy gallardo!
A legerosebb amit vezettem az meg egy merci W140 6.0 V12
4/4 anonim válasza:
Én ültem pont múlt hétvégén egy tűzpiros csodában. Rettenet gyorsulásokat produkált. 3 perc alatt többször fejre is állt. Egy kör 1200 Ft volt. Kár, hogy évente csak egyszer van majális.
Viccet félre téve: Port Aventura World mellett most épült fel a Ferrari park. Van ott egy Feraris hullámvasút, mely hosszan zuhan függőlegesen lefelé, ezzel szimulálva a legdurvább modellek gyorsulását. Legolcsóbb ezt kipróbálni. Én 7 éve voltam a sima vidámparkban. Ott a leggyorsabb vasút sűrített levegővel startol. 3 sec alatt 135 km/h. Ez már vetekszik egy Bugattival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!