Nagy félrelépés lenne egy Peugeot 206?
Nagyon tetszik a belseje és külseje is de úgy olvastam, hogy nem megbízható.
Olcsó autót keresek amely olcsón lehessen fenntartani, viszont jól is nézzen ki.
2001 utáni 1.1 vag 1.4-es benzines tipus érdekel.
Tényleg olyan rossz?
Bármelyik használt autónál mellé lehet nyúlni, megvenni egy zűrös, problémás darabot, a lényegi különbség, hogy erre a matematika szerint kisebb, vagy nagyobb-e az esély.
Suzukiból is vannak problémásak, Peugeotból is vannak probléma mentesek...
Az viszont nem jellemző, hogy az olcsó autó jó, szép, sportos, divatos - okkal olcsó.
2001 12 havi 1.4 8 szelepesem van.
Városba kerestem kocsit,olcsón fenntarthatót ,mert a hétvégi kocsim (civic 2 literes K20 EP3) picit 13 litert evett ,és nem lehet fenntartani átlagkeresetből ,jó áron volt 290-be vettem osztrákba a pugot,150e km,felujított cucc (kuplung elől hátul fék alles zusammen,új klímahűtő,vezérlés) ,400 körül volt átiratással,féltem ,hogy gyenge vagy ilyenek mert 75 le ,de jó árban volt.
számolgatom a fogyasztást : 8 literre van írva gyárilag...
Hát 1 50 literes tankkal 730 km ment ,a szintjelző kigyulladásáig (+30km) ami 6,5 literes fogyasztás.
És nem öregurasan.igazából még csak olajra költöttem ,tehát amit minden autóra kell szervíz néven.
Nem rossz az, ha nem volt elhanyagolva. Rengeteg olyan ismerősöm van aki szarik az autójára, pl elfelejti az olajcserét aztán szidja mert szar-fos francia.
Városban használok egy 1.1-et munkába-boltba járásra. Városon kívül se rossz de hosszútávra kell az 1.4-es. Alaposan meg kell nézni az autót, ha szép a motorhang, nem rohad, nincs benne sufni kókányolás, nincsenek rendellenes zajok a próbaúton és a tulaj sem egy tapló (a stílusa sokat elárulhat arról hogyan bánt a kocsival) akkor jó vétel lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!