Miért hiszi magát egyre több ember profi driftesnek és akar hátsó kerekest?
Egy ideig gondolkodtam én is egy BMW-n vagy Ladan de előbbiből mindig kiábrándítanak az 1500-ért teletankolósok és a rügyezik, de sport dob van rajta típusok...
Utóbbi meg drága :D
De mivel minden nap (majdnem minden nap) szükségem van rá vettem egy swiftet és megelégszem a kézi váltó és 5-6 ezerig is forgó motor párosával mint élmény ha úgy van.
De ettől miért rossz ha elől hajt?
Az új Ladáknál is minden kép alá (hivatalos FB oldal) legalább egy ember írja, hogy rossz helyen hajt meg vannak ezek a képek, hogy nem jó sz@..a se az elsőkerekesek
Ezek szerint mindenki járjon izomautókkal meg sorhatos BMW-kel mert az "jó helyen hajt"
Persze jó buli zárt pályán (!) (szoktam néha sajnos látni a közutakon is drift királyokat eső után) én se vetem meg mert jó, de miért lesz ettől minden elsőkerekes rossz? Tarthat akár több dologra is autót csak pénz kérdés..
Mert ez a divat.
Utcai, 100 LE körüli autókba tök felesleges a hátsókerékhajtás. Több hátránya van, mint előnye.
Viszont nagy teljesítményű autóknál csak a hátsó- vagy összkerékhajtásnak van értelme.
Én egyébként elég nagy Subaru rajongó vagyok és az összkerék nálam a favorit
De tényleg a BMW se véletlenül hagyta el pl az Active Tourernél
200 lóig nem jön ki az előnye
De ha a vezetés élménye pl a kanyar vadászatban jön elő akkor mindenképp össz
Ingázni elég az első
A hátsó tényleg csak hobbinak jó
#3 Azért egy valamilyen szinten keresztbemenő autóhoz nem kell 300ló, elég egy e36 325i sperrel és kopott hátsó gumival vagy valami keskeny gumival.
Akinek egy a tucat e46 e36-os BMW-je van azok többsége azt hiszi hogy ezek mind M3-as BMW-k.
"kikanyarodásnál kicsapja a hátulját a kanyarba" meg nyikorog az ívbelső mert nincs sperr :D
"De tényleg a BMW se véletlenül hagyta el pl az Active Tourernél " Egy kimutatás megállapította hogy a BMW-t vásárlók 90% nem tudja hogy hol hajt az autó.
"Azért egy valamilyen szinten keresztbemenő autóhoz nem kell 300ló, elég egy e36 325i sperrel és kopott hátsó gumival "
Csak hogy az a driftől távol van, egy gyenge 25i-vel nem lehet driftelni, max csúszkálni, de látom te se értesz hozzá a kopott gumi miatt, mivel pont lényeg a tapadás és a gumi is a driftnél, hogy tud irányítani megfelelően a kocsit
Azért egy 200ló körüli sor6-os motort ne nevezzünk már gyengének....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!