Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Magyarországon van olyan...

Magyarországon van olyan szervíz ahol vállalnak Lamborghini Huracant?

Figyelt kérdés

Tegnap telibe kaptam a kocsim oldalát és Sos- be kéne egy szerelő.

Már két autó szalonba voltam azt mondták nem vállalnak lambót így nem tudom mit csináljak vele.

Valami jó szerelő kéne legfőképpen Budapesten de az is jó ha valahol a környéken .

2017. máj. 2. 08:17
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Bécsbe veték az autót .Mint lítet

Ha nagyon akarod tudni nem loptam össze a kocsit hanem ajándék volt.

Gimnáziumi balagásomra kaptam Apámtól .

Mint már említettem a saját szereplőkhőz nem viszem ki a márka kereskedésben se fogom.Azt hiszed nem hívtam fel de képzeld igen nem ajánlótak értelmes szervízt csak ami Bécs közelébe van odáig meg nem visszem ki mivel nem akarom hogy jobban megsérüljön.

2017. máj. 2. 14:31
 12/24 A kérdező kommentje:
*Említettem, szerelőhoz
2017. máj. 2. 14:33
 13/24 szerencses85 ***** válasza:
100%
Jó érzés álmodozni, vagy csak viccesnek találod?
2017. máj. 2. 14:42
 14/24 A kérdező kommentje:

Miért találnám viccesnek?

Nem szoktam álmodozni .Persze nem fogok magyarázkodni ha nem hiszed el te dolgod

Inkábbb a kérdésre válaszolj ha már ide komentelsz.

2017. máj. 2. 14:53
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Álmodozó hülyegyerek.

Tényleg azt hiszed, hogy bárki beveszi a mesédet?

Talán egy-két Huracan van Magyarországon összesen, abból egyet biztosan összetörtek tavaly az M7-en, ropira tört, porrá égett.

Na de lásd, kivel van dolgod: elhiszem, ha megadod a rendszámot. Az ügyfélkapu kiadja a márkát, színt, és hogy forgalomban van-e. A te személyes adataidhoz nem fogok hozzájutni.

Ha nem adsz rendszámot, papírkutya vagy.

2017. máj. 2. 15:30
 16/24 A kérdező kommentje:

Nem adok rendszámot.

Drágám nem abban a világba élünk hogy egy névtelen anonim oldalon bárkinek bármilyen adatot meg lehet adni teljesen biztonsában.

Nem tudom hogy gondoltad ezt

2017. máj. 2. 15:35
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Már miért sérülne meg attól mégjobban, hogy feldobatod egy trélerre és elviszik Bécsbe?

Mert azt ugye te sem gondolod, hogy a sérült autóval még keresztül mész Budapesten meg a fél országon?

Ugyan, Pistike, inkább tanulj, holnap isi!

2017. máj. 2. 16:06
 18/24 A kérdező kommentje:
Igazából nem nagy sérülés de akkor is féltem egy pici horpadásal miért ne lehetnék vele nem akadályoz a közlekedésben .
2017. máj. 2. 16:15
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

>Drágám nem abban a világba élünk hogy egy névtelen anonim oldalon bárkinek bármilyen adatot meg lehet adni teljesen biztonsában.

Pofikám, amíg hajtottad a kocsid, percenként adtad meg MIDNENKINEK, aki egy pillantást is vetett a rendszámodra, miközben elhaladtál mellette.

Az nem zavart?

2017. máj. 2. 16:21
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Áhh sírok...

még mindig vannak ilyenek? Ez mire jó? HA ennyire unatkozik miért nem játszik? Vagy ezek akik ilyen kérdéseket tesznek fel azok a gyerekek, akiknek nincsenek barátaik és itt a neten akarnak menők lenni???? Nem is értem.

2017. máj. 2. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!