Magyarországon van olyan szervíz ahol vállalnak Lamborghini Huracant?
Tegnap telibe kaptam a kocsim oldalát és Sos- be kéne egy szerelő.
Már két autó szalonba voltam azt mondták nem vállalnak lambót így nem tudom mit csináljak vele.
Valami jó szerelő kéne legfőképpen Budapesten de az is jó ha valahol a környéken .
Én el tudom, gyakran dolgozunk a műhelyben szupersportkocsikkal.
Természetesen nem ingyen, de feltételezem a tisztességes munkát tisztességesen meg is fizeted.
Persze hogy megfizetném.
Akármilyen ár nem okozna gondot!
Helyileg hol ?
Mennyiert vetted a Lambót?
Vagy rendelted jófogason?
Budapesten a XII. kerületben.
Van azonban egy bökkenő: unatkozó iskolás hülyegyerekekkel nem foglalkozunk.
Unatkozo iskolás hülye gyerek?
Nem hiszem hogy az lennék de te biztos jobban ismersz.
Nos, aki (tételezzük fel, hogy) Lamborghini-tulajdonos, és a gyíkhun keres szervizt, az vagy hülyegyerek, vagy nem gyerek (de hülye).
Úgyhogy ha a gyereket nem érzed jogosnak, azért elnézést kérek.
Nem hiszem, hogy egy Huracan árát képes összedolgozni (lopni, szopni, stb...) egy olyan ember, aki nem képes használni a Google-t.
Ha valódi Lambó tulaj lennél, tudnád a gyári kapcsolattartó személy/cég/assistance telefonszámát, ahol a te személyes ügyfél-kapcsolattartód egy percen belül megadná a legközelebbi szerződött szervízpartner számát. Tudod, van olyan hogy assistance, már egyszerű mezei autómárkáknál is, Lambónál meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!