Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 17 éves leszek. Álmom egyszer,...

Smiter kérdése:

17 éves leszek. Álmom egyszer, hogy autóversenyző legyek. Tudom késő már meg minden de, lehetne rá lehetőség? Pénzről tekintsünk el. Megnyugszom, mikor autóban ülök. Imádom a sebességet.

Figyelt kérdés

2017. máj. 1. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én 8 éves koromban már gokartoztam, a tehetségem meg lenne hozzá, de tisztában vagyok vele, hogy mennyi pénzbe kerülne, ha mondjuk építeni akarnék egy pályaautót, vagy driftautót, még ha itthon csinálnám a műhelyben, akkor is rengeteg munka és pénz lenne. Nem álmodozok, csak pénz kérdése az egész, és egy kis tehetségé. Ha valaki eleget gyakorol, ülhetne Ken Block helyén, de neki volt pénze rá, így ő lett híres.

Vannak driftes ismerőseim, ők jó pár milliót eltapsolnak egy szezon alatt. A sima versenyzés sem olcsóbb.

Magyarországon az autósport a gazdagok játéka, mert pénz soha nem jön vissza. Csak költekezni kell, és pénzkeresésre nem nagyon van mód.

2017. máj. 2. 09:07
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást.
2017. máj. 2. 14:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Az mit takar h autóversenyző akarsz lenni?

Drift, rally? F1 vagy milyen?

Amúgy ezzel elkéstél.

Ez a pénzről szól és a pénz mellé kell kis tehetség is.

Ha nem vagytok milliomosok akkor nem is tudsz belekezdeni.

Amatőrként tudsz szlalomozni, talán az a legolcsóbb

2017. máj. 2. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!