Valaki hozott már be autót Németországból?
Figyelt kérdés
Érdemes-e behozni onnan? Ha igen, mi ennek a menete? Divat-e ott visszapörgetni a kilométeróra állást? És pl. Toyota-t meg szabad-e kint venni? Mennyibe kerül behozni egy 100kW teljesítményű autót, mire magyar rendszám lesz rajta?2017. ápr. 30. 21:40
11/14 anonim válasza:
igen, csak azert irom, mert nem minden Zulassungstelleben van kihelyezve 2 asztallal arrebb egy olyan, hogy meg is kotik neked. Nekem Fürthben volt ilyen elmenyem... 2 oras sorban allas utan keri a biztositast. Mondom neki nincs, kossunk. Azt mondja ok nem kotnek. Mondom ez jo, mert voltam en is olyanban, ahol helyben megcsinaltak, amikor Obergünzburgban vettem autot es az ahhoz tartozo Zulassungstellebe mentem.
12/14 anonim válasza:
ok ezt nem tudtam :) Akkor mazlim volt minden esetben. Alapvetően ritkán veszek autót, bár párszor havert elkísérek ha van időm és nincs sofőrje, de azt a pár alkalmat mindig egyszerűen úsztuk meg.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Nektek! Annyi a bajom, hogy nem tudok németül:) Akkor már felejtsem is el a Németországból behozott autót?:) Remélem nem emiatt hiúsul meg.
Nekem annyit mondtak annak idején, hogy tudjam meg, hogy török volt-e az előző tulajdonosa, mert akkor felejtsem el a gépjárműt.
Ha jól számoltam egy ilyen autóra (mivel sajnos még EURO 4-es motorja van) 173eFt lenne a költsége.
2017. máj. 1. 19:44
14/14 anonim válasza:
Ha angolul tudsz azis jó. Ha azt se akkor marad a kézzel-lábbal levegőbe rajzolás ami elég ciki de ha talpraesett vagy nehezen de megoldod.
Ez a töröközés hüleség, meg kell nézni a kocsit és ha jó megvenni, mindegy ki vezette.
Érvényes műszakija legyen, azzal rögtön megspóroltad a 40ezres egyedi forgalomba helyezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!