Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autóm feltöltött aksival...

Az autóm feltöltött aksival (ok1én fullon volt) azt produkálja, mintha le lenne az aksi merülve. Csak erölködik? Folyt lent

Figyelt kérdés
Tehát ma 5ből 2szer rendesen indult 2szer alug ugrott fel az alalpjárat 600ig,onnan kinlódta fel magát 800ra,1szer pedig mintha az akksi le lenne merülve. Pedig mint fent említettem azzal nincs gond. Ja és mind ezt általában hosszabb utak után produkálja( mivel pestre járok vele nekem 130 km,most is onnan jöttem leálltam a ház előtt,hogy felpakoljak mert a garázs máshol van. Vissza mentem indítanám és erölködik. Aztán meg amint írtam kinlódik 600ról 800ra.) 10ből egyszer első indításra. Mi lehet a gond? 250 ezer van benne. Folytószelep csinálhatja ha még nem volt tisztítva? 231el vettem. Golf 5 1.6 benzin. Bem szeretném ha e miatt valahol megállna alattam mert am motorikusan kiválló állapotú. Mi okozhatja ezt ha nem az akksi?
2017. ápr. 30. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:

FoJtószelep.

Mi az, hogy "alug ugrott fel az alalpjárat 600ig,onnan kinlódta fel magát 800ra"? Ha rálépsz a gázpedálra se pörög fel? Minden henger működik?

Lehet, hogy "behugyozik" valamelyik injektor, és nem kapja el minden henger. Ha így van, akkor nézesd meg mielőtt átégeti a dugattyút.

Vagy úgy érzékeli, hogy hideg a motor és rádúsít.

Bármi lehet, még az öreg gyertyák is okozhatják, vagy rossz gyertyahézag.

2017. ápr. 30. 14:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Laikuskent azt mondom,hogy a motorral semmi gond a szerelom is megmondta( 13 evet egy toyota szalonban volt,most maszek).gondolom amit leirtal annak lenne eleg szep kis hangja alapjaraton,menetkozben is. A motor csendes,szepen jar,csak a termeszetes hang hallatszik belolle 4ezres foesulaton is. Jo a hidrotoke kicsit csattog,de nagyon halkan,csak ha felnyitod a motort akkor hallatszik,de ennyi. Az is cserelve lesz benne elvegre ma lett benne 250 ezer... Az ugralast ugy kepzeld el h nirmql allapotban ha inditon felugrik 1000-1200ig onnqn vissza 800ra. Na most gyengecsken 600ig felmaszik,onnan meglassabban 800ig(beallitott alalpjaratig). Neha elkezd ugralni alapjaraton(egyre tobbszor) a fordulatszam mero. 800rol feltancolja magaz 1200ra onnan 1400ra majd vissza 1200-1400 es igy ugral amit vagy abba hagy magatol, vagy adok neki egy erosebb gazt 3000ig es akkor hagyja abba. Ez 10bol kb 1-2 alkalom. Szerintem az uzemanyagszuro lehet a gond( tomitodott) mert 19000el ez elott volt cserelve,vagy a folytoszelep marha retkes mar es azert.. kitudja volt e tisztitva az elmult 250000 kmen. :) Ezekre mit mondasz? Folytoszelep,uzemanyagszuro...
2017. ápr. 30. 15:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Gyertyak cserelve lwttek mikor megvettem,valamint minden szuro ez 19ezerrel ez elott volt . Azota sinten volt cserelve minden szuro egyszer. Kiveve a uzemanyag szuro. Majua 16an viszem szerelohoz,akkor cserelbek benne minden szurot,meg olajat,es sztem a folytoszelepet is megtisztittatom...
2017. ápr. 30. 15:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Meg annyi ami fontos lehet,h ezt az ugralast mehstek 30al v 130al nem csinalja, csak alapjaraton. Euert gondolom h uzemanyagszuro,mert nyilvan ha 130al megyek nagyobb erovel kapja a uzemanyagot a szuro,(jobban at megy rajta) mig alapjaraton csak "kortyolgatja" es ugy nehezebben szurheti at" fennakadhat".
2017. ápr. 30. 15:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Az a baja, hogy fócvágen.
2017. ápr. 30. 16:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Mert a jappan jobb mi? :) Faterom (63 éves) honda jazze 133 e km után hátul mind a 2 keréken csapágyas lett. Dbja 60-80 ezer kozött mozog. Pedig nem hajtja az öreg. Na ennyit a japán autókról. ;) Attól,hogy nem tudsz egy VWt megfizetni,még nem s..r. de ha gondolod veszek neked egyet. ;)
2017. ápr. 30. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Nehogy már egy faceliftes 3-as Golfot emeljünk a mennyekbe a 2-es Golf megpiszkált motorjával.

Mondom mit vegyél helyette: Hondát, Mazdát, Fiatot, Fordot, Mitsut, Subarut, Alfát stb, stb.

2017. ápr. 30. 18:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Ki beszélt 3as golfról??? :D olvasni tanulj meg... A felsoroltalhoz meg csak gratulálok. Francia ,olasz kocsik...főleg az alfa.. (Y) ami olyan szeríz igényes, mint a bmw .. szép. :) Na itt fejeztem be veled,meet ép ér, ész az 0... Szevasz. :)
2017. ápr. 30. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!