Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóvásárlás előtt állok...

Autóvásárlás előtt állok melyik a jobb a 4 márka közül?

Figyelt kérdés

Csak benzines kombik jöhetnek szóba 3 és fél millióig francia és olasz autók nem érdekelnek, ja és maximum 4 éves lehet 150 000 km-ig. A linkeken megjelölt autók közül melyiket ajánlanátok?

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. ápr. 30. 10:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2017. máj. 3. 21:04
 12/17 anonim ***** válasza:
57%

Ebből a mezőnyből megbízhatóságban és ár/érték arányban talán a KIA emelkedik ki (bár a konkrét hirdetést már nem értem el).

A turbós Astra kapcsán kicsit szkeptikus vagyok... 1.4-es motorból 140 lovat hát.. nem a hosszú élet titka, az biztos.

2017. máj. 5. 07:42
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

Bőven van már abból a motorból 200.000+ km-es problémamentes példány is a J Astrában. Nem tegnap kezdték el gyártani.

A K Astrában már 150 lóerős az 1.4-es. Az 1.6-os pedig 200 lóerős. Igaz azok még csak 2 évesek lesznek a legöregebbek is, de én még nem hallottam arról, hogy tömegesem hordanák őket a bontóba.

2017. máj. 5. 11:56
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát, igen látszik a legjobb árakon levőket szemeltem ki mert már csak a Hyundai maradt sajnos a többit mind elvitték. :(
2017. máj. 6. 11:00
 15/17 anonim ***** válasza:
82%
Ford Focus 1.6 a szolgálati autó. Félelmetesen gyenge. Elindultam és azt hittem hogy 4-be váltottam mert annyira nem vette a fordulatot, aztán néztem hogy 2-ben van.. Előtte Skoda Fabia 1.4 100 lóerős volt, ahhoz képest sehol sincs dinamikában, gyorsulásban!
2017. jún. 30. 20:13
 16/17 A kérdező kommentje:

Utolsó !

Hány lóerős volt ?

Benzines ?

2017. júl. 1. 22:15
 17/17 anonim ***** válasza:
A Kia, a tesztek alapján is nagyon meggyőző és ha most autót vásárolni szeretnék ebben gondolkoznék. Sokan a Ford-ot ajánlják pedig van baj velük sajnos, nincs kivétel hacsak nem egy mondeo, bár az is. A korrodáló fenekű kasztnival és a furán kerregő motor... Személyes tapasztalat.
2017. szept. 28. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!