2,5 millióba melyiket vennétek?
Első végre nem francia ,német és dízel autómat veszem...
2 dízeles után azt mondtak csak szívó benzint és vakbizalmat szavazok egy japánnak.
Na meg az első olyan autóm lesz ami nem a félmilliós szint,hanem 1.5 év spórolása és a régi a3 eladása.:
Mazda 3 1.6 CE
Honda Civic 1.8 Type-S 8 gen
vagy 1.6 Honda Civic 7 gen EP
Nézz összehasonlító teszteket, ez pont ide illik: [link]
Véleményem szerint inkább a Hondát érdemes, abból is a 8. generációt. De ülj bele mindegyikbe, teszteld le őket, és vedd meg azt, ami jobban tetszik. (Külsőleg és belsőleg is!)
Az a baj ültem mind3-ba.
A mazda kinézetre 10/10 teljesen,belülről unalmas kicsit.
A civic 8 genbelülről 10/10 ,kívülről is tetszik nagyon de valami fura amitől kevésbé,mint a mazda.
A 7 gen tetszik kívül belül,jól is megy de valahogy nem érzem annyira ,hogy érdekelne.
Tehát kérdőjel
A 7 gen-t 1.6-1.9 között nézegettem,a 8 genre igaz a 2.5
Mert 1.3-ba kezdődik,elvileg 1.6-1.9 az élhető belőle,egy haverom aki nagy fanatikus adja el az övét. 1.8 Type-S-ről van szó,2. felszereltségszintű(3-ból) egyéni újan vett Civic.
Vagyis gyárilag csak Navi,piros hímzett bőr emg ilyesmik,meg nem type-r féle kagylóülés type-s hímzettel (mára az van benne,de a gyárit is adja amit valszeg cserélek kényelem miatt).
2009 év végi darab.Azóta hallgattam ,hogy honda-ígyúgy.
Sokszor ültem mellette,meg 2x vezettem is (születésnapon ,túl vigyázott rá),kb a fizetése szabad részét mindig ráverte,mert mindent megakart neki adni,szerelőnél sose járt vele,csak a kötelező körökre ,honda szkaszervizbe.
8 ezrenként adta neki (15 ezres előírás helyett,nem bízott benne) Gyári honda olajat,vagy ha nem volt akkor motul-t adott,ha 10 ezer km-ig nem talált,import honda gyári alkatrészek minden...
2.6b-ba gondolja,a 2 gyereke miatt kell a kisebb családi meg cash.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!