300e km-es benzines lexus?
Figyelt kérdés
Mennyire strapabíróak ezek a szívóbenzin toyoták? Alapul tudom venni a BMW sor6 szívó motorjait, amik elmennek 400e km-t. Ám mi a helyzet a japánnal? 1.5 milláért kapni 2.0 és 3.0 motorral őket. Ez nem a legalja a kínálatnak, de nem is a keveset futott példányok.2017. ápr. 29. 18:28
1/8 anonim válasza:
Azok a Toyoták elmennek 1 milliót is. Karbantartás kérdése.
2/8 anonim válasza:
A motor tényleg örökélet, de maga az autó hamarabb széthullik szerintem. 1 millát csak kíméletes használattal mennek el.
3/8 anonim válasza:
Állapotot veszünk, nem kilométert. Visszatekeri 120 ezerre és azt mondod, hogy milyen jó. Vagy szintén visszatekeri és azt mondod, hogy ennyi km mégis mekkora retek az autó. Állapotát nézd.
4/8 anonim válasza:
Benzinmotorokkal nincs gond a Lexusnál. Az IS220d az egy tévedés volt, ez már bebizonyosodott. Azon kívül minden motor pazar. A legkisebb 2 literes (IS200) az nem egy nyomatékbajnok, de a megbízhatósága nem kérdéses.
5/8 A kérdező kommentje:
200nm nyomaték egy 2 literes szívó motorból miért nem jó? 2 liter 6 felé oszlik, és nem nagyobb, 4 henger adja le.
2017. ápr. 29. 21:37
6/8 anonim válasza:
Olvastam egy pár cikket, hogy Amerikában egy toyotával típust nem tudok) 1000000 mérföldet mentek és a motorhoz nem nyúltak (talán a váltóhoz sem)
Egy másik cikkben pedig egy Toyota Supráról szólt. Az vagy egymillió kilómétert vagy az is egymillió mérföldet futott, ami egy sportkocsi persze lehet lassan, megkímélve is közlekedni vele, de azért hihetetlen mit bír egy két motor, persze karbantartással.
7/8 anonim válasza:
Lexus, szívó benzinnel 300 ezernél, az kb annyi, hogy éppen túl van a bejáratáson. :-) Jól karbantartva még 500 ezer simán kinéz neki.
8/8 anonim válasza:
"200nm nyomaték egy 2 literes szívó motorból miért nem jó? 2 liter 6 felé oszlik, és nem nagyobb, 4 henger adja le."
Mert azt csak nagyon magas fordulaton tudja, valahol 4500 fölött ha jól tudom. Ha itt tartod a fordulatot akkor megy az, csak közben lezabálja a fejedet is és a kapcsolgatásoktól kikopnak az izületeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!