Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Halálos iramban 8-ban miért...

Halálos iramban 8-ban miért leaz gyorsabb attól az autó hogy lehuzza Dom a vákuum csövet?

Figyelt kérdés

Műszaki szemszögből megközelített választ várnék, nem olyat hogy "azért mert film, kamu az egész." Tudom hogy film.

Valóságban mi történne ha lehúznánk a vákuum csövet egy szívó benzines kocsiról?

2017. ápr. 26. 21:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%

Csak egy kérdés, hogy valamennyire "műszaki szemszögből" lehessen találgatni:

Vajon melyik vákuumcsövet húzta le a fickó a filmben?

Mi volt a típusa az autónak?

Gyári volt, vagy valami saját építésű?

Biztos menő film lehet, ha már a 8. résznél járnak! Én már az első rész felénél elaludtam. :D

2017. ápr. 26. 21:23
 2/14 A kérdező kommentje:

Az autó típusát nemtudom de 70-es, 80-as évekből való lehet, ezért gondolom hogy szívó benzines.

Milyen vákuum csövek vannak az autóban? Gondolom azt húzta le ami szívócsőből jön ki.

2017. ápr. 26. 21:37
 3/14 A kérdező kommentje:
2017. ápr. 26. 22:08
 4/14 anonim ***** válasza:

"Gondolom azt húzta le ami szívócsőből jön ki."

Milyen szívócsőből?

Ezekben a régi autókban - Kubáról van szó, ezért inkább 50-es évek - talán még az előgyújtás szabályzó se volt vákuumos.

Kösz a linket, ez mekkora szar!

Ez a mondat mindent elárul:

"Szegény ember turbója: lehúzod a vákuumcsövet és megfogatod. Régi trükk Brian használta."

És most a varázsmondat:

"azért mert film, kamu az egész."

2017. ápr. 26. 22:22
 5/14 anonim ***** válasza:
Mert így írta meg a forgatókönyvíró. Valós alapja nincs.
2017. ápr. 27. 09:36
 6/14 anonim ***** válasza:

Tegnap is láttam ezt a kérdést, és egész este ezen gondolkoztam. Sajnos arra jutottam, hogy szörnyű, hogy ilyesmire nem figyelnek oda a rendezők, egy ekkora autós filmnél... Mert ennek a vákumcsöves dolognak semmi alapja, vagy logikája nincs. Mondhattak volna valami logikusabbat is, mint pl a Roninban a nitrogéninjektor, annak még van is logikája.

Amúgy nem láttam a filmet, az is lehet, hogy a szinkron van elkhúrva, és angolul van értelme. Az előző filmekben Domnak mindig fekete Dodge Charger izomautója volt.

2017. ápr. 27. 09:40
 7/14 Zebra3328 ***** válasza:
100%

Az a megoldás, amikor Dom barátnőjét mutatják.Az ő kezében van egy gáz tartály. Az egy nitrogénoxid palack lehet, és annak a csövét tákolja rá a vákumcső helyére a fickó.

Nem a lehúzott vákumcsőtől lesz erősebb a kocsi, hanem a bevezetett dinox-tól. Ez egy alapvető, közel 100%-os motor teljesítménynövelő tuning megoldás.

2017. ápr. 27. 22:21
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem ez történik. Linkeltem a filmrészletet, nézd meg. Dom ráteszi a vákuumcsőre egy dobozos kóla fülét, meg egy drótdarabot, amivel később verseny közben lehúzza a csövet.
2017. ápr. 28. 04:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Ez sajnos már rég nem autós film. Az ilyen bullshitek miatt sem meg a tömérdek lövöldözés és kevés autóverseny miatt.
2017. ápr. 29. 21:29
 10/14 anonim válasza:
Szerintem a turbo szelepröl huzta le a csövet(turbo szelep az azért kell hogy a felesleges kevegöt kiengedje azért lehet hallani azt a spricenést amikor fölengedi a gázpedált a turbos kocsikba) szerintem onnan rántotta le a csövet
2017. aug. 28. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!