Halálos iramban 8-ban miért leaz gyorsabb attól az autó hogy lehuzza Dom a vákuum csövet?
Műszaki szemszögből megközelített választ várnék, nem olyat hogy "azért mert film, kamu az egész." Tudom hogy film.
Valóságban mi történne ha lehúznánk a vákuum csövet egy szívó benzines kocsiról?
Csak egy kérdés, hogy valamennyire "műszaki szemszögből" lehessen találgatni:
Vajon melyik vákuumcsövet húzta le a fickó a filmben?
Mi volt a típusa az autónak?
Gyári volt, vagy valami saját építésű?
Biztos menő film lehet, ha már a 8. résznél járnak! Én már az első rész felénél elaludtam. :D
Az autó típusát nemtudom de 70-es, 80-as évekből való lehet, ezért gondolom hogy szívó benzines.
Milyen vákuum csövek vannak az autóban? Gondolom azt húzta le ami szívócsőből jön ki.
"Gondolom azt húzta le ami szívócsőből jön ki."
Milyen szívócsőből?
Ezekben a régi autókban - Kubáról van szó, ezért inkább 50-es évek - talán még az előgyújtás szabályzó se volt vákuumos.
Kösz a linket, ez mekkora szar!
Ez a mondat mindent elárul:
"Szegény ember turbója: lehúzod a vákuumcsövet és megfogatod. Régi trükk Brian használta."
És most a varázsmondat:
"azért mert film, kamu az egész."
Tegnap is láttam ezt a kérdést, és egész este ezen gondolkoztam. Sajnos arra jutottam, hogy szörnyű, hogy ilyesmire nem figyelnek oda a rendezők, egy ekkora autós filmnél... Mert ennek a vákumcsöves dolognak semmi alapja, vagy logikája nincs. Mondhattak volna valami logikusabbat is, mint pl a Roninban a nitrogéninjektor, annak még van is logikája.
Amúgy nem láttam a filmet, az is lehet, hogy a szinkron van elkhúrva, és angolul van értelme. Az előző filmekben Domnak mindig fekete Dodge Charger izomautója volt.
Az a megoldás, amikor Dom barátnőjét mutatják.Az ő kezében van egy gáz tartály. Az egy nitrogénoxid palack lehet, és annak a csövét tákolja rá a vákumcső helyére a fickó.
Nem a lehúzott vákumcsőtől lesz erősebb a kocsi, hanem a bevezetett dinox-tól. Ez egy alapvető, közel 100%-os motor teljesítménynövelő tuning megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!