Ford Mondeo vákuum hiba?
Figyelt kérdés
Van egy 2001-es Duratorq Di 2000 Mondeóm.
Egyszer menet közben elkezdett fulladni, rángatni és le is állt a motor.
Elvittem szerelőhöz, ahol azt mondták, hogy a vákuumcsöveim el vannak repedve érdemes lenne kicserélni, de sikerült megoldaniuk úgy, hogy amikor kihoztam, semmi baja nem volt.
Azóta kb 150-200 kilométerenként újra ezt csinálja, ha megpiszkálom a csöveket, akkor egyszer csak sikerül megint a normális állapotba hozni.
Átnéztem a csöveket, nem repedtek, nem töröttek, és szív is rendesen.Voltam már több szerelőnél, de így Karácsony környékén senki sem vállalta be
Az autó megy, működik gond nélkül de félek, hogy megint otthagy párszáz km után.
Tipp?
2015. dec. 20. 14:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!