19-es felnire milyen gumit ajánltok ami nem ráz annyira?
Most 235 / 55 r19 van rajta (x5 bmw), de eléggé kemény ezzel a kocsi és rosszabb úton nagyon ráz.
Milyen gumit lenne érdemes szintén 19-es méretben, ami kevésbé rázós?
/55 gumi emberek!
Mit kell lovagolni a felni méreten? Nem ezen múlik.
Kérdező, gumival itt gyakorlatilag nem mész semmire. Vegyél 18-as felnit, rondább lesz, ami mondjuk nem számít, mert akkor is BMW marad és nedvesednek rá az ostoba pics*k, de legalább kényelmesebb lesz
Előző, a számból vetted ki a szót!
Hülyeség ezt általánosságban kijelenteni, hogy nem jó a 19"-os felni. /25-ös gumival valóban az, amit a bojrészerek tesznek föl.
De egy X5-re nehogy már 13-as babakocsi kerekeket kelljen felrakni /200-as gumival! (Már ha létezik ilyen egyáltalán...)
Buszokon is 22,5"-os felni van. Akkor azok sem valóak magyar utakra?!
18-as feni kell, ballonosabb váltó méretű gumival, ahogy írtam korábban is, ha a komfort az elsődleges szempont.
Pedig az X5-ös alá egyáltalán nem túlzás a 19-es kerék.
Amúgy ha ballonosabb gumit akarsz, akkor egy megoldás van: kisebb kerék kell, mondjuk 18as. Azért, hogy ne változzon a kerék átmérője.
4: Jóhogy ne már 14-es kereket tegyek egy 2 tonnás autóra.
Az x5-öshöz egyáltalán nem extrém a 19-es kerék, ha megnézed nagyon sok x5-ös fut 20 vagy akár 21-es kerekekkel.
Nem is biztos, hogy egy ilyen autóra felmegy a 17-es kerék. Az már a nagyobb motoros E46-okra is az alsó határ volt, ez meg egy jóval nehezebb autó, vélhetően jó méretes fékekkel.
Én sem értem a beszólogatást, a 235/55 oldalfala magasabb, mint egy 195/65 R15 gumié, ami egy elterjedt méret kisebb autókon, és teljesen komfortos.
Semmi gond nincs itt a felni méretével, egy ilyen autóra ez való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!