8-900ezer forintig milyen kistehert vegyek?
Figyelt kérdés
8-900ezer forint környékén szeretnék egy kis dobozos kocsit venni ,nem a nagy verziót,hanem kb akkorát mint egy toyota hi-ace. Ezzel szeretnék később dolgozni,ezért fő szempont lenne a megbízhatóság és a fogyasztás,meg a kényelem is. Ennyi pénzért érdemes lenne egy öregebb mercedes vito ,vagy inkább egy fiatalabb pl.transit vagy másfele nézelődjek? Mik az előnyei és a hátrányai a mercedesnek ? Aki már tapasztalt ezekben és van egykis ideje jólenne ha válaszolna.köszönöm2017. ápr. 24. 22:18
1/10 anonim válasza:
Ha éppen akkora kell, mint egy Hi-ace, akkor miért nem azt veszel? Hihetetlen sokat kibírnak, és nagyon ritkán romlanak el.
2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos úgy vettem észre a toyota hi-ace egyel fentebbi átkategória , és nekem jobb lenne egy kicsit szélesebb autó mint a hi-ace.kösz a választ
2017. ápr. 24. 22:29
3/10 anonim válasza:
Transporterrel vannak még jó tapasztalataim, (nekem T2 volt) bár azokból nagyon sok a széthajtott, lestrapált darab.
4/10 anonim válasza:
Én Hiace-szal jártam ki bécsbe kb 3 héten keresztül. Nem egy nagy táv de irdatlan rossz út volt. Szörnyű volt azt vezetni. Nem tudtam normálisan beállítani ülést meg a kormányt. A váltó valami szörnyű volt, lehet ez csak ez a példány volt, de ha nem, akkor ez a toyota szégyenfoltja. Öregebb Vito-t sem ajánlom. Nem a megbízhatóságáról vagy akár a rozsdaállóságáról híres. Fordokról csak hallani hallottam, hogy egész megbízhatóak, bár én ahogy észrevettem drágábbak is.
5/10 anonim válasza:
Négyes, egyébként igazad van, nem a kényelme az, amiért szeretik, bár ez is viszonyítás kérdése. Bizony, van olyan helyzet, amikor kényelmesnek, és komfortosnak érzed. Én anno Barkas-ból ültem át a Hi-ace-ba, gondolhatod... :-)
6/10 anonim válasza:
Én is pont ebben a cipőben járok kedves kérdező.
Én elsősorban Fiat Ducato/Citroen Jumper/Peugeot Boxer 2.5 D-t szerettem volna, meg is néztem párat, de bontóba valóak voltak, szét voltak rohadva. Néztem Transportert is, de az sem az igazi. Most Transitokat kezdtem el nézegetni, majd kiderült mi lesz...
7/10 anonim válasza:
Nekem Hyundai H-1 a legszimpatikusabb ebben a kategóriában. Esetleg nézd meg hátha bejön.
8/10 anonim válasza:
T4 szerintem kijön ennyiből, annál meg strapabíróbb nem nagyon van
9/10 anonim válasza:
Vito előnyei annyi, hogy mercibe ülsz nem Forda, semmi más. Ennyiért csak Transitot fogsz találni esetleg hi-ace-t ami jó is valamire. Esetleg Scido, jumpy stb. az kicsi lenne??
10/10 anonim válasza:
Mégis mit kellene várni ennyiért? Ezeket pénzkeresés céljából használtak, millió km is könnyen lehet bennük. Kistehernél nem a márkát kell nézni, hanem az állapotot. Amelyikkel jobban foglalkoztak, az megbízhatóbb is lesz. A Vito az szeret rohadni, de csak a küszöbök meg az ajtók, amúgy annyira nem vészes. Mindegyik ilyen korú kisteherre jellemző már a rohadás, márkától függetlenül. Alkatrészellátottság szempotjából a Ducato/Boxer/Jumper a legjobb. Még fontos, hogy sima adagolós típust vegyél, ne HDI-t meg CDI-t, a cr-es cuccokra megint rá mehet egy vagyon. Az adagoló, turbó annyira nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!