Attila 08 kérdése:
VW touran vagy Ford S max melyik a jobb választás?
Figyelt kérdés
Családi autót vásárolnék lehetőleg diselt melyik a jobb választás és milyen motorral ajánlanátok.2017. ápr. 22. 02:56
2/6 A kérdező kommentje:
Igen ezt elfelejtettem leirni 2007- 2008 v esetleg 2005-2006
2017. ápr. 22. 15:16
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Nekem BKC motorkódos 1.9 pdtdi touranom van. Azt suttogják, hogy ez a legjobb motorja. Nagyon sokáig kerestem én is mire normálisat találtam. Nekem eddig semmi bajom vele. Kerek 6 litert fogyaszt. Tágas, kényelmes. 2.0 pdtdi t nem szabad megvenni. Sokkal kényesebb a motorja, meg a dsg váltóst is kerülni kell. Én a fordot nem szeretem. Nem fikázom, csak nekem nem olyan szimpi.autó. Nem kell megijedni az alkatrész ártól sem. Vásárlás után rendbe kell rakni. Utána semmi gond nem lesz vele.
5/6 anonim válasza:
Mindkettővel jártam. Tourant én is csak 1.9-esbe vennék de az 1,6 benzin is jó választás lehet 10-12 éves kocsinál. Touran hátsó ülései nagyon rosszak, szinte függőleges a háttámla, csak gyereknek jó.
Fordot minőségibbnek éreztem mindig ghia vagy titanium felszereltségben. A beltér nem kopik mint a touran, ritkábban is romlik el. 2,0tdci (főleg a 100KW-os) nagyon jó motor, a 2,2-es is , az 1,8 már kevésbé ajánlott, az 1,6tdci az nem ajánlott de ezt s-maxba szerintem nem is szerelték csak c-max meg focus. Finomabb járásúak mint a vw pd. De 10 év felettinél itt is ugyanúgy jöhet drága javítás. Beltér nagyvonalúbb mint a touran de ez ugye egyel nagyobb kategória így inkább a Sharannal kéne összehasonlítani, de úgy is nyerne.
6/6 A kérdező kommentje:
Hálás vagyok a válaszokért mindenkinek :) nem vagyok nagy szakértő de édesapámnak vw T4 ese van más kategória de magyon bevált ezért én is a vw felé hajlok ami a fordokat mondatja velem az hogy szép kivül belül. Ha van valakinek még tapasztalata szivesen meghallgatok mindent
2017. ápr. 29. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!