Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vesznek az emberek...

Miért vesznek az emberek teljesen felszerelt autókat mikor több elektronika = több hibalehetőség?

Figyelt kérdés
Több hibalehetőség és sokkal drágább, van olyan autó amelyiknek az árát megkétszerezi a full felszereltség, lásd ötös bmw. Meg nem értem miért olyan fontos a fűthető kormány vagy a fűthető tükör, aztán lehet hetente a szervízbe rohangálni.
2017. ápr. 21. 19:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
ezek fontos extrák amiket leírtatok de én azokra gondoltam mint az elektromos csomagtartónyitó van az útkövető fényszóró
2017. ápr. 21. 22:00
 12/12 anonim ***** válasza:

elektromos csomagtérajtó: elmész bevásárolni, tele a kezed, lendítesz egyet a lábaddal / könyékkel akár megnyomod a gombot, és már boríthatod is a csomagtartóba amit vettél

útkövető fényszóró: belátsz a kanyarba is, nem ér akkora meglepetés, ha ott van valaki. illetve ezeknél a rendszereknél van még az, hogy nem vakítod el a szembejövőt a reflektorral. Nem kell lekapcsolnod, az autó megoldja.

2017. ápr. 22. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!