Hol vehetnék ilyen egyszerű automata váltót? Kismotorra kéne. A neve: TAV2 TORQUE CONVERTER
Erről lenne szó konkrétan :
Esetleg valaki meg tudná mondani azt hogy hol tudnék venni ilyet magyarországon?
Esetleg tudja valaki azt hogy hol lehet venni ilyet magyarországon?
Ez nem automata váltó, hanem CVT. A linken gokarthoz való alkatrészek vannak.
A motorodhoz típus szerint tudsz vásárolni alkatrészeket, de mivel a motorod típusa jelenleg titkos, így magadnak kell megkeresned.
Tudom hogy ez CVT váltó
A CVT az egy automataváltó.
"Continuously Variable Transmission" ami lefordítva annyit jelent: Folyamatosan változó átvitel ami
gyakorlati szempontból úgy értelemzhető hogy a CVT tulajdonképpen egy "fokozatmentes" sebességváltó.
Én arra lennék konkrétan kiváncsi hogy van-e ezekenk a TAV2-es CVT váltóknak itthon magyarországi forgalmazója vagy viszonteladója.
En konkretan ezt az oldalt ajanlom amit belinkeltel, ott annyi van, hogy el is adjak.
Kulonben JD-tol a Toron keresztul rengetegen hasznaljak a kis futkosos UTE-ba. A TORO-ban van benzines Briggs motor vagy 2 hengeres Kubota Diesel, a JD meg a briggs Diesel Yanmar motorjat hasznalja. Vagyis fogod magad benezel vagy a TORO oldalara, vagy a JD oldalara es beleveted magad a kutatasba. Fejbol nem tudok model szamot, az a kutatas elso resze, aztan ha megvan kitalalni Neked Jo e es ha igen maris rendelheto cikkszam alapjan
A toro Oldalarol MDX 2016
JD oldalrol Gator, beirod a keresobe es felhozza az opciokat
A harmadik, szerzel valaki ismerost USA-ban aki tovabb postazza az amazonrol rendelt opciot.
Ha tudnák szerezni egy royal enfield vázat abba raknám bele dízelmotorral.
Biztos hogy van nekik?Nekem nem úgy tűnik, hogy hegyekbe állna náluk:-Đ Vagy raklapszám :-)
Őszintén szólva sem Johhn Deere sem pedig kite honlapján nem találtam ilyen automata váltót.még mutatóba se :-)
Én csak Alibabánál láttam ilyet ....meg az ebay-en. De az europai ebayen is többnyire csak Alibaba foglakozik efféle cókmókkal. :-)
Beirod gator
lehozza 2387 4X2 6X4 Gator.....
Sectional index
50 Power train
Azon belul
85
86
87
Cikkszam alapjan KITE rendeli Neked es mindenki boldog :)
Persze ez csak egy opcio ott meg talalsz tobb fajta GATORT
Pl 9346 2787 9603 stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!