Opel astra h-val nehéz elindulni másnak is?
Te és az a H Astra alkottok egy párost.
Egy másik vezető és egy másik H Astra egy másik páros, akinek meglehet semmi gondja az autóval.
Kérd meg egy barátodat, hogy próbálja ki az autódat, neki mi a véleménye róla, az autóval nem stimmel valami?
Dízel után ilyen ha benzinessel mész.
Majd hozzászoksz.
Nekem dízel H Astrám van, de céges autóként régebben benzines H Astrákat vezettem.
A dízelhez képest tényleg fura. Óvatosabban kell engedni a kuplungot és nagyobb gáz is kell. Főleg az 1.4-essel fulladtam le majdnem sokszor, pedig én sem tegnap óta vezetek. Megszokás kérdése csak.
Én egy modern dízelen tanultam, majd megvettem első nagyon régi benzines kocsimat.
Azt amit most te tapasztalsz, annak a többszörösét éltem át.
Ez így van.
A dízelnek nagyobb a forgatónyomatéka.
Nekem az oktató azt tanította, hogy fel kell engedni a kuplungot, majd a kocsi megindul, aztán kicsi gáz.
Na ennél az autónál ő is padlót fogna elsőként.
Nem bénázol.
Majd megszokod ezt is.
Sok sikert!
Ezt találtam:
A tesztben is hasonló a véleménye a tesztelőnek. Kezdek megnyugodni, hogy nem én vagyok ennyire béna. G-s benzinest sokat vezettem de ott ez nem jött elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!