Másnak is meggyűlik a baja a simson s51 enduro-val?
Figyelt kérdés
Van egy simson kr51/2 schwalbe-m amit mindig dícsérek, mert sosem kellett még nagyon szerelnem, pedig sokat mentem vele. Úgy gondoltam, veszek másikat is. Végül egy jó állapotú S51enduro-t vettem, csak apró hibái voltak, de végül megcsináltam és úgy tűnt, minden ok. De az elmúlt fél évben egyfolytában van vele valami. Havonta kell szerelgetni, hogy egyáltalán tudjak vele boltba menni. Pedig eddig nagyon jó tapasztalataim voltak a simsonnal kapcsolatban.2017. ápr. 9. 21:32
1/5 anonim válasza:
Én is rengeteget simsonoztam, meg is voltam velük elégedve. De azért 1000km-enként biztosan volt valami, nyüg.
Amióta robogózom. jog, zip, dio azóta azt se tudom, hogy kell már motort szerelni.
5-10 de van, hogy 15ekm-alatt sincs még apró baja se.
2/5 anonim válasza:
A Simsonokkal csak a baj van midig. Nekünk is van még, de komolyabb igénybevételre, távokra már nem jó.
Pláne az idő is eljárt felettük.
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem a schwalbéban 125.000 km van és még nem volt semmi különös hibája. Csak ilyenek voltak, hogy lerakódás miatt eldugult a kipufogó, gyertya, izzó, de az enduronál a váltótól kezdve majdnem mindennel volt már hiba. Másikkal szerszám nélkül elindulnék a világ végére, de enduroval csak annyit mennék, amennyit tolni tudok visszafelé.
2017. ápr. 9. 23:10
4/5 anonim válasza:
125.000? Akkor az már átteset pár motorfelújításon.
5/5 A kérdező kommentje:
Át bizony
2017. ápr. 11. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!