Pécsen vannak furgonos / kamionos munkák napizós szinten?
Én úgy csinálom, hogy mwgnyitom a google terképet, ráközelítek egy adott városra, és
Elkezdem nezegetni, ha valami hasonló céget ad ki pl. Trans, sped kft stb, akkor onnan egyből a weboldalra jutsz.
De ha ilyen helyi munkat keresel, akkor inkább pékség, vagy árúterítői munka.... a magyar posta is sokszor keres sofőrt... ha van unix vagy bárdi autó az is sokat keres sofőrt....
De azert azzal légy tisztában, hogy ezek a napi hazajarós melók mininmálberesek, vagy csak kicsivel ad többet.... ami nem minimálberes, oda meg nem fogsz bekerülni, mert az kihalásos, es már.meg vannak az utódok is generációkra előre.
köszi a tanácsokat, nem pécsi vagyok csak azért kérdeztem, és az álláskeresős oldalakon meg nagyon szét vannak szórva a sofőr munkák, és több száz álláskereső oldal van, pl van a soforallas.com de ott nincs is pécsi munka egyáltalán, szóval így elég nehéz.
Esetleg még ipari zónákba érdemes lenne kérdezősködni?
Szerinted pécsen van ilyen mint ipari zóna ? :D
Ha arra a területre gondolsz ahol a hőerőmű van meg a BAT Tabbacco ... Évek óta nincs felvétel, rokkantnyugdíjasokat alkalmaznak csak, szellemi sérülteket, meg iskolásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!