Néhány kamionos pihenőnél miért akasztja le a pótot?
Gondolom pótkocsi csere lesz egy munkatársával és így nem kell megszakítani a pihenőt.
Ha nagyon lopni akarnak akkor elviszik a pótkocsit vontatóval együtt is.. :D
Többnyire azért, mert pótkocsicsere lesz.
Egy konkrét példa: kapok egy munkát Olaszországban, lerakó Hollandia. Igen ám, de nekem esedékes hazafelé menni. Erre azt mondja a főnökség, vezess fel ma mondjuk München fölé valahova. Odaérsz mondjuk du. 4 - kor. Szétakasztasz, kezd meg a pihenőt. A kolléga egy bécsi lerakóval megrakott pótkocsival (Schwechaton szokott állni a személykocsim) éjjel fog odaérni, leteszi az ő pótkocsiját (más kérdés, hogy a szarásig tele lévő parkolóban hová), felveszi a te holland lerakódat. Ha letelt a 9 órád, te felveszed a Bécsbe rakott pótot, azt lerakod és mehetsz haza.
Mivel korábban szétakasztottam, nem kell megmozdulnom, folyamatosan pihenőn vagyok és időt nyerek. Fel sem kell kelnem, mikor éjjel a kolléga megérkezik, mert a papírokat betesszük ilyenkor egy külső tartóba. (A pótkocsi papírjai állandóan ott kívül vannak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!