Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Gartner és a Waberer's...

A Gartner és a Waberer's konténeres részlegéről valaki mesélne?

Figyelt kérdés

Hali, ha tudna valaki nekem róluk mesélni (mennyit dolgoznak [ergo van-e mágnes vagy 2 kártya], merrefelé, milyen munkarendben stbstbstb...), azt nagyon megköszönném!

Van konténeres tapasztalatom, és szeretném folytatni valami normális(abb) cégnél.

Köszi előre is !

2017. ápr. 9. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha van mágnes és két kártya de jól fizet akkor elvállalod? :D

A waberersnél nincs okosság, ott külön van belföldes és nemzetközis konténeres részleg. A belföldesek azok hetelnek, a nemzetközisek pedig mennek a vakvilágba a Bilktől Algec irasig mindenfelé.

2017. ápr. 9. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Milyen durva már, hogy a spanyol kikötőváros nevét nem lehet egyben leírni, mert visszadobja a szűrő :D :D
2017. ápr. 9. 19:58
 3/4 A kérdező kommentje:

dehogy vállalnám ... azért annyira nem érdekel a pénz hogy bevállaljam hogy lesittelnek meg ezer eurókkal megbarackozzanak :D

Pont azért kérdeztem, mert úgy hallottam hogy a Gartnernél a ponyvás rendben van meg minden, de a hűtősöknél mágnesezni meg kétkártyázni kell, de ugye van még részlege, autószállító,tartályos,konténeres stb... de azokról fogalmam sincs, egyáltalán dolgoznak ott magyarok? A kamionos parkolókban nem sok kontis gartneres állt, waberersesből meg 1 darabot se láttam.

Amúgy a belföldes Wabererses konténeres az merre jár? Meg ott úgy van mint a ponyvás belföldezősnél hogy autóról autóra kell ugrálni?

2017. ápr. 9. 20:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Igazából a konténereknek két fő irányuk van, az egyik a déli a másik az észak-nyugati. A déli vonalon lévő leggyakrabban látogatott kikötők: Koper,Trieszt, Genova, La Spezia, Algecíras.

A másik irányban Hamburg,Bremerhaven,Rotterdam.

A konténeresek leginkább ezek között, illetve ezekhez oda-vissza jönnek mennek.

2017. ápr. 9. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!