Miért veszik ki az autósokból a tolerancia? Régen ha trafipax volt valahol integettek villogtak, ezt már csak vidéken tapasztalom. Pedig egyre több az ellenőrzés!
Simán elkerülheti a figyelmét bárkinek, főleg ha olyan helyre van kirakva, pl. fa mögé vagy éles kanyar után.
Itt a környéken is van egy balra kanyarodni tilos tábla és mivel az út szélétől kb 3m-re rakták ki, senki nem látja, de aki mégis észreveszi, azis leszarja.
És persze nem oda állnak a zsaruk, meg nem is oda, ahol az egyirányú utcában jönnek szembe 60-al...
Érdekes, hogy itt a szabályok betartását csak a gyorshajtókra illesztik rá. De mi van azokkal a 80 éves bácsikkal, meg a hétvégi sofőr anyukával, aki nem mer menni 30-nál többel. Ez nem szabálytalan? Nem a p_csát! És ráadásul ugyanolyan balesetveszélyes, mert ugye előzésre kényszerítik az embert.
A kérdésre válaszolva, én szoktam jelezni, ha trafit látok. Bárki siethet bármi miatt, nem feltétlenül a szabályokat akarja megszegni. Nekem múltkor a párom rosszul lett, és amikor kaptam a telefont, bizony úgy rohantam, hogy átléptem párszor a megengedett sebességet. De lekakálom. 100 évben egyszer velem is előfordulhat. És ha mondjuk eközben trafi lett volna, meg köszöntem volna annak, aki jelzi.
06:51 te vagy a király.Jól megfogalmazod,sok aberáltnakértelmezési gondjai is vannak.Azt írta,hogy épitkezésen KINT FELEJTETT tábla.Azaz vége az épitkezésnek.
Multkor 40es táblához álltak be a bokor mögé ,térd magasságban volt a traffi,épp pakoltam valamit ,csak azért nem mentem többel.
Én szivem szerint összetudnám verni azokat akik nem jeleznek,mivel az embereknek össze kell fogniuk,mert senkinek nincs pénztermő fája.
Ahol lakom van egy szakasz (lakott területen) kb 4-5 éve van végigrakva ez a szakasz 30as táblával kb 1 km-en keresztül mert a balf@sz nyomi munkások lusták voltak elszedni mikor végeztek....Ez még csak a jobbik eset mert ugye városban 50 a max és erről le lehet lassítani , de tudok lakott területen kívül is egy olyan helyet , ahol kintfelejtettv 30-as tábla van , élmény (lenne) 90-ről 30-ra lassítani főleg ha jönnek mögöttem...
Am én is szoktam villogni ha trafit vagy ellenőrzést látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!