Nők véleményére vagyok kíváncsi! Személyautóból szeretitek a kombit? Tudom sok nő a cuki fehér apró kocsit szereti. De kombi?
Alapból hibás úgy közelíteni a kérdéshez, hogy másoknak mi a véleménye.
Jobb esetben mindenki tudja, hogy milyen autó felel meg az igényeinek, és, ha megteheti olyanba ül...
A nők többsége nem "cuki" autót vezet, náluk is fontos a praktikusság: beférjenek a gyerekek, csomagok, biztonság, stb.
Nézz körül, meg fogsz lepődni, sok nő vezet kombit, családi egyterűt, stb.
Az első autóm kombi volt. Utáltam. Mert olyan nagy volt, és nehéz volt nekem vele közlekedni.
Nem vagyok oda a cuki apró kocsikért sem, csak ne legyen otromba mint egy kombi.. Jelenleg freelander land roverem van ami nem cuki apró, de ezt szeretem. A férjem autóját is szeretem, neki Volvo autója van.
Első autóm egy kombi volt, ha azzal megtanulsz bárhova beparkolni, utána a legnehezebb helyzetekkel is elboldogulsz egy átlagos sedannal. :D
Amire figyelni kell, hogy ne egy alulméretezett motorral szereltet vegyetek, mert elveszti a kombi a lényegét.
Párom mindenáron kombit akart mikor megvettük a vectrat. Percig nem bántam mert szép is tágas, nincs okom panaszra.
Hülyeség, hogy minden nő kis cuki fehér autót akar, max a "csajoK" meg ezek.
Egy nő a jövőbe tekint és aztis nézi hova fogja rakni oviba menet a 4 gyereket :)
Csak akombi, nem is értem, hogy tudnak pénzt kiadni emberek egy sedan-ért.
Ha már egyszer autó, akkor tudjam már használni másra is mint csak közlekedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!